![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
![]()
Witam!
Myśle, że ciekawy będzie taki przegląd najpopularniejszych czynności po odpaleniu swojego komputera. Interesuje mnie to jakie czynności wykonujecie pierwsze-jakie uruchamiacie programy, gdzie wchodzicie gdy odpalacie przeglądare www Polećcie mi jakieś fajne stronki www (obojętnej tematyki) te co najczęściej odpalacie, te co macie w ulubionych. ![]() Ja np. po załadowaniu się systemu wchodze na GG, odpalam Winampa, sprawdzam poczte, wchodze na tutejsze forum ![]() ![]() A wy ![]() Kto może coś dodać to niech dodaje, dzięki!
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Ja najpierw po odpaleniu kompa uruchamiam Winampa, nastepnie wlaczam skrzynke bogiego (i jak sa interesujace mnie wiadomosci - OE), nastepnie wchodze na CDRInfo.pl i sprawdzam newsy na stronie glownej, potem sprawdzam wszystkie fora, na ktorych jestem zarejestrowany. Nastepnym krokiem jest sprawdzenie Tlena/GG czy nie mam waznych info. Pozniej sprawdzam rozne serwisy (np.: o DOD, CS...), nastepnie wchodze na stronki warez w poszukiwaniu ciekawych wersji retail roznych programow ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
ja gdy odpalę kompa robię jedną z trzech rzeczy:
1. Odpalam muzę, sprawdzam pocztę i odpisuję na listy (zajmuje mi to ze dwie godziny, czasami więcej, jak nie sprawdzam poczty z tydzień). 2. Włączam jakąś grę. 3. Odpalam muzę i piszę teksty do pewnych zinów z czego mam niebywałą satysfakcję, szczególnie gdy dostaję listy od czytelników. ![]() Na necie nie siedzę, bo mam modem, czasem wpadam do kafei i wtedy siedzę na Ircu, gg i tutaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... ja włączam komputer, idę Julce dać zjeść, robię sobie kawę, wracam z Julką i ... wyłączam komputer :cool:, bo Julce trzeba trochę bajek poczytać
![]()
![]() |
#5 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie jest jeden problem - ja nigdy nie wlaczam kompa, poniewaz nigdy go nie wylaczam
![]() ![]() ![]() ![]() A na serio to na poczatku dnia, rano, wlaze na konnekta (klient gg), jesli nic nie ma wylaze i odbieram maile. Po przeczytaniu ich (jesli sa) odpalam przegladare i pierwszy adres jaki wpisuje to forum.cdrinfo.pl ;], nastepnie www.jgforum.pl , potem http://arbuzowa.net/imperator/bb/index.php a na koniec pol-osiol.prv.pl i mozna powiedziec, ze tak wkolko ;] pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
Wracajac do tematu: Wlaczam kompa w zaleznosci od tego co mam zamiar robic: Jesli chcem cos nagrac lub grac to uruchamiam Windoze 98SE i wlaczam to co mialem w planach lub nagrywam to co mialem nagrac i tak wylglada praca na Win98SE Jesli wlaczam XP Pro to uruchamiam IE wlaczam polacz - pozniej w miedzy czasie OE i sprawdzam poczte... podczas sciagania wiadomosci wlaczam WinAmp`a i slucham jakiegos ROCK`a po odebraniu wiadomosci z forum - sprawdzam co nowego wymonciliscie na forum... pozniej wale na cdrinfo.pl i patrze na news`y... A na koniec wlaczam GG i siedze ile wlezie... W miedzy czasie chodze jeszcze po FTP`kach i sciagam co nie co :chytry: ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
1. włączam gg
2. OE 3. cdrinfo, allegro 4. wiadomości - onet, jak czas jest to też wp 5. i jesli niemam zamiaru niczego szukac, robić... to włączam eMULE ![]() 6. nastepnie robie to co przypada na nastepujący dzien ![]()
![]() |
#8 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ok wiec:
Wlaczam kompa: Uruchamiam WinAmpa lacze sie z netem odbieram poczte wlaczam gg (jak nikogo nie ma i z nikim nie gadam to ![]() wchodze na forum.cdrinfo.pl odpowiadam na pytania i czytam porady. Dalej wchodze na glowna stronke cdrinfo.pl czytam newsy. teraz ofkorz na linuxroot (nie zawsze bo servis musi sie rozkrecic) forum patrixa (ostatnio cos nie moge bo znow zapomnialem loginu i hasla) i koncze net. Potem czas na gierki jezeli nie mam nic do uczenia
![]() |
#9 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
1) Power On
![]() 2) wlaczam: RivChata, GG, eMule 3) odbieram poczte, czytam co tam na forum, jesli trzeba odpowiadam 4) przegladam stronki: [1] www.benchmark.pl [2] www.cdrinfo.pl [3] www.infojama.pl [4] www.winxp.com.pl [5] www.halflife.pl [6] www.wp.pl [7] gry.wp.pl
![]() |
#11 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
wlaczam monitor
daje unpause w winampie sprawdzam jak tam flashfxp - czy nie padl przypadkiem ktorys serw i nie trzeba hasla szukac sprawdzam czy nie wyszly nowe q3movie - jak tak - to zasysam patrze co w poczcie (nie zamknalem eudory juz nie pamietam od kiedy) patrze co w gadu - ludzie czasem mnie napastuja o 3 w nocy i sie dziwia ze nie odpisuje ![]() odpalam forum, 2 serwisy o q3 i jeden o MTW, wyborcza i czytam na raz - jak skoncze zaczynam odpisywac na wybrane posty a potem? niestety tyrka... jak to slicznie pisze cana czasem sobie q3 odpale - [widze ze majo wrocil, czas zagrac ![]() a ostatnio namietnie sciagam polecone mi mody do morrowinda ciezko bedzie z czasem w sesji, oj ciezko
![]() |
![]() |
#12 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
heh ludziska
![]() Y@nkee PL szczególnie dzięki za linki ![]() Może jeszcze ktoś? A może jeszcze ktoś włącza wieżę strereo i tryb AUX/VIDEO aby posłuchać w lepszej jakości mp3? ![]()
![]() |
#13 | |
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Cytat:
2. AUX na wiezy i lecimy z mp3 lub... Radio, a wtedy FM/AM ![]() Pozdra! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |