![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.02.2002
![]() |
Program do łączenia z netem.
Witam wszystkich.
Sto lat nie odwiedzalem forum, no ale w potrzebie.... Mam taki problem.Mieszkajac na wiosce zabitej dechami ![]() ![]() I tu pies...a wlasciwie telefon pogrzebany.... Przecierz nie bede koczowal codziennie w tych godzinach przy kompie...wypada sie pojawiac na zajeciach na uczelni ![]() Moje pytanie: Czy jest jakis-takis program co bedzie laczyl sie i rozlaczal z netem automatycznie o zadanych godzinach ![]() Przeszukalem troche net i nic mi do glowy nie przychodzi ![]() Wszyscy ludzie dobrej woli, Help Please ![]() Z gory dzieki. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Możesz się ręcznie połączyć, a http://yasoft.km.ru/eng/switchoff/ wyłączy Ci kompa o 6:00.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
jak wyżej, połącz się ręcznie, a potem poszukaj odpowiedniego progsu do wyłączania kompa o danej godzinie, gdzieś na HDD takowe coś mam
![]() może potem podrzuce ci nazwę.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 13.09.2003 o godz. 09:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
Zapomnialem o tym. A z tego powodu ze zawsze to wylaczam, nawet z traya i nie uzywam. No to HanSolo ma problem rozwiązany.
![]() |
![]() |
#7 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
czesc dowload managerow ma opcje harmonogramu sciagania - z tego co pamietam flasjget to umie, umie to klient ftp - flashfxp i sadze ze spora czesc innych programow
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.02.2002
![]() |
Hmmm, wylaczyc komputer o zadanej porze to nie problem. Moge to zrobic z harmonogramu lub programem np. Sleepy.
Caly trick polega na tym aby ominac to cholerne okienko z potwierdzeniem danych adresata podczas dzwonienia do providera. Zobacze czy Flashget sobie z tym radzi, bo np. eMule nie i sie konczy w momencie kiedy trzeba kliknac ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|