![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.11.2003
![]() |
Project Dolphin
Witam!
Zachęcam wszystkich Forumowiczów do zapisania się w Project Dolphin. Celem tego projektu jest zebranie informacji, ile dany użytkownik komputera, drużyna skadająca się z kilku uzytkowników czy dany kraj potrafi w ciągu określonego czasu wcisnąć podczas pracy z PC-tem klawiszy. ![]() W systemie zainstalowany jest niewielki programik "Pulse", który zlicza naciśnięte przez nas klawisze i co jakiś czas wysyła tą liczbę do serwera. Oto efekty: http://www.project-dolphin.nl/stats.php Polska obecnie znajduje sie na 7-mym miejscu. Zapraszam więc do przyłączenia się do projektu, aby przyspieszyć zajęcie przez nią pierwszego miejsca ![]() Osoby, które wejdą do projektu, zapraszam również do przyłączenia się do mojej drużyny. Ja z tego nie mam żadnych korzyści, oprócz satysfakcji z tak wspaniałej drużyny ![]() Co i jak: 1. Rejsestracja. http://www.project-dolphin.nl/register.php - proszę najlepiej wpisywać ksywki z Forum, gdyż będzie wiadomo kto jest kto. Koniecznie proszę wybrać Polskę jako kraj, bo tylko wtedy pomożemy naszemu krajowi w spinaniu się do góry. 2. Wpis do drużyny. Aby wpisać się do mojej ![]() 3. Ostatni krok, instalowanie i konfiguracja programu. Link: http://www.project-dolphin.nl/download.php Po ściągnięciu proszę go zainstalować i uruchomić. W okienku, które się pojawiło po jego uruchomieniu, proszę wpisać nicka i hasło i nacisnąć "Get Account Information". Po chwili "OK". Teraz nalezy zadbać o kilka rzeczy: -po prawym naciśnięciu myszą na ikonie progaramu (na trayu), powinny być koniecznie zaznaczone opcje "Keycounting Enabled" i "Pulsing Enabled". -W "Program Settings" najlepiej zaznaczyć żeby się uruchamiało razem z systemem. -Opcja "Pulse Rate". Ustwienie jej na "Hour" lub "Day" spowoduje, że ilość zliczonych klawiszy będzie wysyłana automatycznie w określonym czasie. Przy ustawienu "I pulse the server manually" program sam nie wyśle ilości zliczonych klawiszy, dopóki tego nie zrobimy ręcznie (dwa razy klik myszą na ikonie). Dodam jeszcze, że program zlicza wciśnięcia cały czas jeśli jest tylko uruchomiony ![]() Aktualna liczba zliczonych klawiszy jest wyświetlana w dymku nad ikoną na trayu. I jeszcze jedno. Jak uzbieramy dużą ilość i nagle nam się komputer zawiesi, to te punkty przepadają, bo dopóki nie zamkniemy programu, to wynik jest trzymany w RAMie. Uff! Tyle! ![]() Resztę pozostawiam do rozgryzienia Wam, Forumowicze (chociaż niewiele zostało) ![]() Teraz tylko dużo ![]() ![]() Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i poświęcenie kilku minut. Pozdrawiam! Ostatnio zmieniany przez Vavoom : 19.01.2004 o godz. 16:41 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
przykleilem na czas jakis ten eksperyment - choc ja nie skozystam...
![]() |
![]() |
#3 | ||
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
sprawa prosta - nie chce wiedziec ile tego pisze - chco zainstalowalem sobie to cudo - posmiejemy sie
choc zeby utrudnic namierzanie nie zapisalem sie do druzyny, ale wybralem polscke ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
zapisalem sie, jestem w "klanie"
![]()
![]() |
#6 | |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Poza tym jestem ciekaw jak to sie bedzie dalej toczyc, jak sobie bedzie radzic Polska. A i sam moge sie dowiedziec ile przyciskow wystukuje na klawiaturze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
http://www.project-dolphin.nl/profile.php?uid=31414
tu jest moj stats jesli kogos interesuje ile klepie - dodam ze neizle wyniki zawyza granie w q3 ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Polska nieźle idzie- 7 miejsce. Mam nadzieje że będziemy jeszcze wyżej.
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Zapisałem się,Iron Butterfly RULEZ
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Zapisałem się, Widzieliście ten klan Polscy kklikacze? Niezły jest
![]() Polska musi WYGRAĆ!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Taa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
ciekawe czy ten programik tylko liczy naciśnięte klawisze czy ma też keystroke logging jak np. stealth keyboard interceptor ...
![]() |
#13 | |
średnio czytacz
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Cytat:
Też się nad tym zastanawiam, puki co daruje sobie ten programik. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
-zrobiłem taki eksperyment. Wykasowałem ten programik z listy ZoneAlarma, i jeśliby chciał cokolwiek wysłać, to musiałbym to potwierdzić. I tak sobie chodził przez cały dzień i sam nie prosił o dostęp do netu (miałem ustawione ręczne wysyłanie zliconych klawiszy oczywiscie) -w naszym klanie zrobiłem mały eksperymeny "~Iron Butterfly~" tzn. codziennie dorzucam do tego konta 1.000.000 klaiwszy. On nie mógłby wysłać informacji na temat tego JAKIE są to klawisze, bo zajęło by mu to tyle co wysłanie 1 megabajta, nieprawda? Nie mam aż tak szybkiego łącza, żeby mógł to wysłać w pół sekundy ![]() -programik ten zapisuje sobie na dysku ilość zliczonych klawiszy w jednym (mam właśnie nadzieję ![]() Mam nadzieję że przekonałem niektórych. ![]() Zachęcam jeszcze raz i dziękuję tym, którzy już się zapisali! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
[Member of Mayday]
Data rejestracji: 21.01.2003
![]() |
Już się zapisałem.:zeby:
Cytat:
![]() |
|