Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Project Dolphin (https://forum.cdrinfo.pl/f5/project-dolphin-30224/)

mr_spock 22.08.2004 23:21

a ja sie nie zgadzam :P

sami wiecie, ze od czasu do czasu cos tu zostaje napisane (np teraz). a gdzie potem szukac tego topicu...??
a za jakis czas to o archeologie mozna byc posadzonym za wykopanie go. :)

jest jak jest, dla mnie OK

czero 22.08.2004 20:27

Dla mnie w sumie to obojetne czy ten topic jest przyklejony czy nie. Ale rzeczywiscie, stracil on troche na waznosci ;).

MacGyver 22.08.2004 19:37

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
Ja też się zgadzam

No i widzę, że większośc się w tej kwestii zgadza ;)
więc...

Mich@ł 22.08.2004 19:09

Cytat:

Napisany przez MacGyver
[...] A swoją drogą to przydałoby się już ten topik odkleić ...

Ja też się zgadzam

mr_spock 06.08.2004 23:24

a ja biore w tym udzial... nie znudzilo mi sie jeszcze - tymbardziej, ze nie ma co, po prostu chodzi sobie programik w tle, nawet go nie dotykam.

Proponuje nie odklejac tematu :)

No.3 mr_spock 2,305,650 :matrix:

gallus 06.08.2004 19:59

Cytat:

Napisany przez MacGyver
A swoją drogą to przydałoby się już ten topik odkleić ...

Zgadzam się :)

MacGyver 06.08.2004 19:46

Jteż w tym nie brałem udziału, nawet mnie to nie interesowało.
A swoją drogą to przydałoby się już ten topik odkleić ...

Patrix 06.08.2004 18:59

raczej prędzej się znudzi, wygra ten kto znudzi sie ostatni ;)
dla mnie to nuda od samego początku (czyt. nie brałem w tym udziału;))

mr_spock 03.06.2004 16:01

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Ja to nawet nie brałem w to udziału ... w sumir to żadna strata czasu - ot jakiś programik zlicza liczbę kliknięc ale jakoś nie ciągnęło mnie to tego ;)

strata czasu nie, ale chcialbym zobaczyc efekt tego projektu :)
ja sie dopisalem i od stycznia naklepalem ponad 1,600,000 :P

MacGyver 03.06.2004 15:43

Cytat:

Napisany przez mr_spock
czy kiedys to sie skonczy, czy czekaja az wszystkim sie znudzi? :)

Ja to nawet nie brałem w to udziału ... w sumir to żadna strata czasu - ot jakiś programik zlicza liczbę kliknięc ale jakoś nie ciągnęło mnie to tego ;)

mr_spock 03.06.2004 15:08

czy kiedys to sie skonczy, czy czekaja az wszystkim sie znudzi? :)

Vavoom 30.05.2004 23:43

Cytat:

Napisany przez PiteRroN
(...) Duże ilości najlepiej puszczać co kilka dni, już raz zostałem usunięty z projektu, poprostu takie ilości rzucały się w oczy i ktoś mnie wychwycił, 60 000 000 kliknięć poszło w zapomnienie. Częste zmiany pozycji państw i drużyn wynikają właśnie z tego że oszukujacy zawodnicy są co jakis czas kasowani. - Miłego klikania - Obecnie jestem na 3 miejscu wśród klikaczy z Polski - mozecie poprawić sobie statystyki moim sposobem.(...)

Hehehe no to Cię drugi raz wykopali! :D Ile poszło się tym razem punktów p...ć? :D Pocieszę Cię, mojego ~Iron Butterfly'a~ też wykopali. Tak ładnie żarło i zdechło, no! :(
Zastanawiające, dlaczego najwięcej osób wykopali z Polski, aż spadła znowu na szóste miejsce... :>
Udało mi się dojść do ósmego miejsca w Polsce. Dalej już się praktycznie nie dało, bo każdy powyżej oszukiwał :haha:, więc szliśmy praktycznie równo. Do czasu... :buu: ( ^_^ )
Co zauważyłem? Że pomimo "usunięcia" mojego konta, udało mi się dzisiaj wysłać codzienną porcję || i przyjęło się. Wnioskuję więc, że nasze konta istnieją i mają się dobrze, lecz zostały ukryte. Nawet admin napisał, że jeśli ktoś omyłkowo (taa :taktak: jasne :D ) został zbanowany, to niech mu wyśle maila, a konto zostanie mu przywrócone. Będę na tyle perfidny ;p , że wyślę mu tego maila (a codziennie pulsowałem tyle ile się tylko dało :D ). Zobaczymy! :haha:

przemo_one 19.05.2004 17:32

heh raczej nie skorzystam bo malo pisze :)

Vavoom 16.05.2004 20:23

Jeśli nie przeszkadza to może zostawmy, a nóż ktoś się dopisze :zeby: ;p

A z newsów, to Polska po ostatniej "czystce" powróciła po dłuuuugim czasie na piątą pozycję. Dobrze że mi ~ Iron Butterfly'a ~ nie wyrzucili :zeby:
Zobaczymy jak długo nasz kraj się utrzyma na piątym miejscu! :)

MacGyver 07.05.2004 14:10

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
no i topic by moznaby bylo odklejac :)
swoja droga ja w tym nie biore udzialu, a jak to sie nigdy nie konczy to troche bez sensu

Też jestem tego zdania ... zresztą też nie brałem wtym udziału i nie śledziłem wyników ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:32.