![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
-zrobiłem taki eksperyment. Wykasowałem ten programik z listy ZoneAlarma, i jeśliby chciał cokolwiek wysłać, to musiałbym to potwierdzić. I tak sobie chodził przez cały dzień i sam nie prosił o dostęp do netu (miałem ustawione ręczne wysyłanie zliconych klawiszy oczywiscie) -w naszym klanie zrobiłem mały eksperymeny "~Iron Butterfly~" tzn. codziennie dorzucam do tego konta 1.000.000 klaiwszy. On nie mógłby wysłać informacji na temat tego JAKIE są to klawisze, bo zajęło by mu to tyle co wysłanie 1 megabajta, nieprawda? Nie mam aż tak szybkiego łącza, żeby mógł to wysłać w pół sekundy :D -programik ten zapisuje sobie na dysku ilość zliczonych klawiszy w jednym (mam właśnie nadzieję ;) ) pliku, który zawsze ma stałą wartość 688 bajtów. Dodam jeszcze, że informacja o olości naciśniętych kawiszy jest zapisana w trzech bajtach tego pliku (nie zdradze które 8) ). I to się zgadza! Zauważcie: maksymalnie ktoś wysłał naraz 16.777.215 klawiszy (potrzebne 3 bajty). Dodatkowy wniosek z tego też jest taki, że program nie będzie mógł zliczyć więcej. Przykład: http://www.project-dolphin.nl/profile.php?uid=13553 Mam nadzieję że przekonałem niektórych. || Dodam, że nawet tak skromny i niewielki program oraz tak uboga szata i organizacja strony domowej projektu nie sugerują nic "wielkiego". Zachęcam jeszcze raz i dziękuję tym, którzy już się zapisali! |
Kto to jest "Jagulator" ma fajny nick na liscie, rusza sie na boki :) - jak to zrobic albo czemu to tak jest?
|
PATH 1.01 do Instrukcji :-)
Witam!
Lepiej późno niż wcale. Ten programik zapisuje na HDD ilość zliczonych klawiszy przy jego ZAMKNIĘCIU. Wczoraj miałem nabite X klawiszy, wysłałem, pojawiło się w dymku 0, a dzisiaj patrzę dalej X... bo system nie zamknął go. "Pulse" wczytał ilość zliczonych klawiszy od momentu ostatniego zamknięcia. Także żeby dwa razy nie wysyłać tego samego wyniku, wystarczy przed każdym restartem czy zamknięciem systemu zamknąć program (prawym i "Unload and Exit" ;) ). Nie wiem, może to tylko u mnie tak jest... Na osobnika "~ Iron Butterfly ~" nie zwracajcie proszę uwagi, bo to jest mój eksperyment. Miejsce w drużynie każdego z Was zawsze jest większe o 1. Cytat:
|
a dokładnie to to musi wyglądać tak:
Kod:
<A href="profile.php?uid=TWOJ ID"><marquee behavior=alternate scrollamount=SZYBKOŚĆ>NICK</marquee></A></TD><TD align="center"> |
Cytat:
O, i jeszcze jedno: http://bmt.bewes.be/stats/teams/159 Pozdrowienia |
Witam!
No cóż. Nie chciałbym być niegrzeczny... ^ :zawstydz: ale użyję tego słowa: ZAPRASZAM! http://bmt.bewes.be/stats/teams/228 (Login->Join Team->"Iron Butterfly"->Yes->Logout, w zasadzie wszystko tak jak w Dolphinie) Dziękuję! :spoko: Z ostatniej chwili: Konto jest aktywne zaraz po rejestracji, tylko że go nie widać, dopóki nie klikniemy na link w mailu od nich. Na tą wiadomość trzeba trochę poczekać, w końcu dojdzie. :) PS: Może niedługo wymyślą ile razy dziennie wysuwamy tackę od nagrywarki, albo ile stron drukujemy... ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D |
^ Ale mój TeAm nazywa się Poland :D Moze to kogoś zachęci ?? Też nie chciałbym zwalczać konkurencji, ale.. :P
|
Użytkownicy projektu! Jeszcze tylko 23 miliony i Polska jest na szóstym miejscu! :spoko: Wydaje mi się, że to jest kwestia kilku dni. Także :pisze: :pisze: :pisze: i jeszcze raz :pisze: :D
Kolejnym krokiem będzie prześcignięcie kraju "Unknown" (PS: Wiecie może gdzie można go znaleźć na mapie? :D :D :D :D :D :D Chyba mam stary atlas... :D :D :D ). Pozdrawiam! |
Vavoom chciałeś chyba napisać że Polska będzie na 6 miejscu ;)
Qrcze też nie mogę znaleść tego kraju :) widać też mam stary atlas. :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
A słowo ciałem się stało i POLSKA zawitała na 6 miejscu :) :) Jeszcze ok. 609 mln kliknięć i będziemy na 5 ;) :D DAMY RADĘ!!!!!
|
Cytat:
Oby tak dalej! :spoko: :jupi: |
Cytat:
PS mam win xp pro. |
Rozwiązanie problemu z brakującym plikiem
Cytat:
Zamieszczam tutaj plik ze swojego WinXP Home. Ten sam problem miałem w Win98SE, ale jak go tam skopiowałem to program ruszył, z tym że liczy tylko przebieg (nie liczy kliknięć). Najlepiej wrzucić ten plik do folderu programu (albo system32) Pozdrawiam! :spoko: (I zapraszam :zeby: ) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:31. |