Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Project Dolphin (https://forum.cdrinfo.pl/f5/project-dolphin-30224/)

Vavoom 19.03.2004 17:54

Cytat:

Napisany przez czero
Teraz juz dziala, widocznie byla to jakas chwilowa awaria ;).

Heh, często tak się zdaża. Zauważcie że po takich "awariach" zmieniają się pozycje niektórych krajów. Przed ostatnią "awarią" Francja była na pierwszym miejscu :D ;)

edit
Ach te literufki :D

PiteRroN 20.03.2004 23:20

Jestem w tym projekcie już kilka miesięcy, odpalam sobie codziennie pulsa na kilka minut i nabijam troche emulatorem wciskania klawiszy (około 600 kliknięć na 4 sekundy), puszczam pulsik tuż przed wyłączeniem kompa (widzę że nie tylko ja przylukałem ten błąd w programie i już to poruszaliście - ale jeszcze dokładniej opisze) i gdy licznik wciśniętych klawiszy wskazuje 0 zamykam system, gasze kompa i ide spać (oczywiście tylko myszka by na liczniku pozostało zero). Następnego dnia mam na liczniku dokładnie taką liczbe wciśniętych klawiszy jaką posłałem dnia poprzedniego i codziennie tym sposobem rośnie mi ilość wysyłanych wciśnięć (to podpowiedz dla tych, którzy nie lubią edytowania plików). Zabieg ten wymaga wyłączenia automatycznego wysyłania pulsa gdyż jakiekolwiek naciśniecie klawisza po wysłaniu spowoduje nabijanie od początku. Duże ilości najlepiej puszczać co kilka dni, już raz zostałem usunięty z projektu, poprostu takie ilości rzucały się w oczy i ktoś mnie wychwycił, 60 000 000 kliknięć poszło w zapomnienie. Częste zmiany pozycji państw i drużyn wynikają właśnie z tego że oszukujacy zawodnicy są co jakis czas kasowani. - Miłego klikania - Obecnie jestem na 3 miejscu wśród klikaczy z Polski - mozecie poprawić sobie statystyki moim sposobem. Przyłączył bym się do was ale przenosząc się do nowej drużyny zostawia sie swoje punkty w poprzedniej i zaczyna od nowa więc nie będe tego czynił. Pozdro.

gala 21.03.2004 12:36

a w jaki sposob mozna edytowac ? :)
i jaki plik, bo nie wiem :D

i moglbys jeszcze podac nazwe tego emulatora ;)

PiteRroN 28.03.2004 01:50

Plików do edytowania masz tam niewiele, problem w tym czy potrafisz w takim pliku odszukać odpowiednią wartość a w jaki sposób edytwać to można by ksiązke napisac więc nie bede się rozpisywał.
Emulator możesz sobie sciągnąć odemnie>>> http://www.piterron.republika.pl/emulator.zip To typowy prosty flooderek, przypuszczam ze większość floderów nabija pulsa :)

mr_spock 28.03.2004 01:56

Cytat:

Napisany przez PiteRroN
Plików do edytowania masz tam niewiele, problem w tym czy potrafisz w takim pliku odszukać odpowiednią wartość a w jaki sposób edytwać to można by ksiązke napisac więc nie bede się rozpisywał.
Emulator możesz sobie sciągnąć odemnie>>> http://www.piterron.republika.pl/emulator.zip To typowy prosty flooderek, przypuszczam ze większość floderów nabija pulsa :)

dobra mashinka :spoko:

czero 29.03.2004 17:14

Cytat:

Napisany przez mr_spock
dobra mashinka :spoko:

Tak, rzeczywiscie w znacznym stopniu ulatwia zycie ;).

CIAPEK 06.05.2004 08:32

co tam słychać w delfinie?
Temat nie ruszył się od ponad miesiąca, czy to jeszcze aktualne?

mr_spock 06.05.2004 10:23

no jak to co, klepiemy dalej :)

swoja droga, zaczyna mi sie to juz nudzic

CIAPEK 06.05.2004 10:26

Cytat:

Napisany przez mr_spock
no jak to co, klepiemy dalej :)

swoja droga, zaczyna mi sie to juz nudzic

no i topic by moznaby bylo odklejac :)
swoja droga ja w tym nie biore udzialu, a jak to sie nigdy nie konczy to troche bez sensu

mr_spock 06.05.2004 10:58

no, prawie pol roku ma ten temat... pamieta jeszcze Sid'owe czasy :)

Ja udzial biore, jestem nawet w czolowce 4/5 miejsce :jezyk:

MacGyver 07.05.2004 14:10

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
no i topic by moznaby bylo odklejac :)
swoja droga ja w tym nie biore udzialu, a jak to sie nigdy nie konczy to troche bez sensu

Też jestem tego zdania ... zresztą też nie brałem wtym udziału i nie śledziłem wyników ;)

Vavoom 16.05.2004 20:23

Jeśli nie przeszkadza to może zostawmy, a nóż ktoś się dopisze :zeby: ;p

A z newsów, to Polska po ostatniej "czystce" powróciła po dłuuuugim czasie na piątą pozycję. Dobrze że mi ~ Iron Butterfly'a ~ nie wyrzucili :zeby:
Zobaczymy jak długo nasz kraj się utrzyma na piątym miejscu! :)

przemo_one 19.05.2004 17:32

heh raczej nie skorzystam bo malo pisze :)

Vavoom 30.05.2004 23:43

Cytat:

Napisany przez PiteRroN
(...) Duże ilości najlepiej puszczać co kilka dni, już raz zostałem usunięty z projektu, poprostu takie ilości rzucały się w oczy i ktoś mnie wychwycił, 60 000 000 kliknięć poszło w zapomnienie. Częste zmiany pozycji państw i drużyn wynikają właśnie z tego że oszukujacy zawodnicy są co jakis czas kasowani. - Miłego klikania - Obecnie jestem na 3 miejscu wśród klikaczy z Polski - mozecie poprawić sobie statystyki moim sposobem.(...)

Hehehe no to Cię drugi raz wykopali! :D Ile poszło się tym razem punktów p...ć? :D Pocieszę Cię, mojego ~Iron Butterfly'a~ też wykopali. Tak ładnie żarło i zdechło, no! :(
Zastanawiające, dlaczego najwięcej osób wykopali z Polski, aż spadła znowu na szóste miejsce... :>
Udało mi się dojść do ósmego miejsca w Polsce. Dalej już się praktycznie nie dało, bo każdy powyżej oszukiwał :haha:, więc szliśmy praktycznie równo. Do czasu... :buu: ( ^_^ )
Co zauważyłem? Że pomimo "usunięcia" mojego konta, udało mi się dzisiaj wysłać codzienną porcję || i przyjęło się. Wnioskuję więc, że nasze konta istnieją i mają się dobrze, lecz zostały ukryte. Nawet admin napisał, że jeśli ktoś omyłkowo (taa :taktak: jasne :D ) został zbanowany, to niech mu wyśle maila, a konto zostanie mu przywrócone. Będę na tyle perfidny ;p , że wyślę mu tego maila (a codziennie pulsowałem tyle ile się tylko dało :D ). Zobaczymy! :haha:

mr_spock 03.06.2004 15:08

czy kiedys to sie skonczy, czy czekaja az wszystkim sie znudzi? :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:36.