![]() |
Cytat:
edit Ach te literufki :D |
Jestem w tym projekcie już kilka miesięcy, odpalam sobie codziennie pulsa na kilka minut i nabijam troche emulatorem wciskania klawiszy (około 600 kliknięć na 4 sekundy), puszczam pulsik tuż przed wyłączeniem kompa (widzę że nie tylko ja przylukałem ten błąd w programie i już to poruszaliście - ale jeszcze dokładniej opisze) i gdy licznik wciśniętych klawiszy wskazuje 0 zamykam system, gasze kompa i ide spać (oczywiście tylko myszka by na liczniku pozostało zero). Następnego dnia mam na liczniku dokładnie taką liczbe wciśniętych klawiszy jaką posłałem dnia poprzedniego i codziennie tym sposobem rośnie mi ilość wysyłanych wciśnięć (to podpowiedz dla tych, którzy nie lubią edytowania plików). Zabieg ten wymaga wyłączenia automatycznego wysyłania pulsa gdyż jakiekolwiek naciśniecie klawisza po wysłaniu spowoduje nabijanie od początku. Duże ilości najlepiej puszczać co kilka dni, już raz zostałem usunięty z projektu, poprostu takie ilości rzucały się w oczy i ktoś mnie wychwycił, 60 000 000 kliknięć poszło w zapomnienie. Częste zmiany pozycji państw i drużyn wynikają właśnie z tego że oszukujacy zawodnicy są co jakis czas kasowani. - Miłego klikania - Obecnie jestem na 3 miejscu wśród klikaczy z Polski - mozecie poprawić sobie statystyki moim sposobem. Przyłączył bym się do was ale przenosząc się do nowej drużyny zostawia sie swoje punkty w poprzedniej i zaczyna od nowa więc nie będe tego czynił. Pozdro.
|
a w jaki sposob mozna edytowac ? :)
i jaki plik, bo nie wiem :D i moglbys jeszcze podac nazwe tego emulatora ;) |
Plików do edytowania masz tam niewiele, problem w tym czy potrafisz w takim pliku odszukać odpowiednią wartość a w jaki sposób edytwać to można by ksiązke napisac więc nie bede się rozpisywał.
Emulator możesz sobie sciągnąć odemnie>>> http://www.piterron.republika.pl/emulator.zip To typowy prosty flooderek, przypuszczam ze większość floderów nabija pulsa :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
co tam słychać w delfinie?
Temat nie ruszył się od ponad miesiąca, czy to jeszcze aktualne? |
no jak to co, klepiemy dalej :)
swoja droga, zaczyna mi sie to juz nudzic |
Cytat:
swoja droga ja w tym nie biore udzialu, a jak to sie nigdy nie konczy to troche bez sensu |
no, prawie pol roku ma ten temat... pamieta jeszcze Sid'owe czasy :)
Ja udzial biore, jestem nawet w czolowce 4/5 miejsce :jezyk: |
Cytat:
|
Jeśli nie przeszkadza to może zostawmy, a nóż ktoś się dopisze :zeby: ;p
A z newsów, to Polska po ostatniej "czystce" powróciła po dłuuuugim czasie na piątą pozycję. Dobrze że mi ~ Iron Butterfly'a ~ nie wyrzucili :zeby: Zobaczymy jak długo nasz kraj się utrzyma na piątym miejscu! :) |
heh raczej nie skorzystam bo malo pisze :)
|
Cytat:
Zastanawiające, dlaczego najwięcej osób wykopali z Polski, aż spadła znowu na szóste miejsce... :> Udało mi się dojść do ósmego miejsca w Polsce. Dalej już się praktycznie nie dało, bo każdy powyżej oszukiwał :haha:, więc szliśmy praktycznie równo. Do czasu... :buu: ( ^_^ ) Co zauważyłem? Że pomimo "usunięcia" mojego konta, udało mi się dzisiaj wysłać codzienną porcję || i przyjęło się. Wnioskuję więc, że nasze konta istnieją i mają się dobrze, lecz zostały ukryte. Nawet admin napisał, że jeśli ktoś omyłkowo (taa :taktak: jasne :D ) został zbanowany, to niech mu wyśle maila, a konto zostanie mu przywrócone. Będę na tyle perfidny ;p , że wyślę mu tego maila (a codziennie pulsowałem tyle ile się tylko dało :D ). Zobaczymy! :haha: |
czy kiedys to sie skonczy, czy czekaja az wszystkim sie znudzi? :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:36. |