![]() |
a czy wam dziala mouse racker pod 98se? bo ja klikam by go zalaczyc a on nic. nie reaguje zupelnie.
|
Cytat:
Ale jeszcze wszystko do nadrobienia ;). |
Cytat:
Cytat:
Tamtej lub następnej nocy, kiedy Polska zdobyła 6 miejsce, zapchał się serwer. Jak próbowałem wejść na swoje konto, do drużyny czy do statystyk, to wyskakiwał mi komunikat "Too much data" czy coś takiego. Na drugi dzień, coś się podziało z xywką Jugulatora - może widzieliście, przestał się bujać ^_^ i widać było sam kod html. Ponadto jak zaglądnąłem do Overall, to wtedy już zobaczyłem że Polska jest znowu na 7 miejscu. Mnie się wydaje, że na serwerze nastapił jakiś błąd, albo się przegrzał ^_^ i przywrócili statystyki z jakiegoś wcześniejszego okresu. Tak to wszystko ze soba kojarzę, może się mylę. (Albo ktoś nie chce żeby Polska spinała się do góry... :chytry: Niech no tylko spróbują :boks: ^_^ ^_^ ^_^ ) |
Już się zapisałem.:zeby:
Cytat:
|
a takie pytanko. wszedlem sobie wczoraj na jakiegos goscia, nie wiem skad i dzinym trafem on mial od kilku dni 690,xxx,xx klawiszy
czyzby stworzono juz program oszukujacy programik z projektu? ;P PS. no panowie i panie... klepac w klawisze, bo nas Dania goni......:) i zapraszac sasiadow,kolegow, babcie i dziadka, zebysmy mieli wiecej uzytkownikow. |
Cytat:
Pewnie chodzi tobie o uzytkownika o nazwie ~Iron Butterfly~ :). Cytat:
|
I z powrotem jestesmy na miejscu 6, oby tak dalej :jupi:
|
Cytat:
|
biore się do pracy, hehe.........
|
zapisalem sie ! :)
|
Ilość załączników: 1
Wchodze sobie dzisiaj na stronke Project Dolphin i o dziwo zastaje cos takiego.
Czy ktos wie o co chodzi??? Czyzby to juz sie zakonczylo? |
rzeczywiscie, juz nawet nie ma nasze grupy
|
wszystko działa :piwo:
|
Teraz juz dziala, widocznie byla to jakas chwilowa awaria ;).
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:27. |