Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Project Dolphin (https://forum.cdrinfo.pl/f5/project-dolphin-30224/)

Stef 12.02.2004 11:51

a czy wam dziala mouse racker pod 98se? bo ja klikam by go zalaczyc a on nic. nie reaguje zupelnie.

czero 14.02.2004 20:53

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
A słowo ciałem się stało i POLSKA zawitała na 6 miejscu :) :) Jeszcze ok. 609 mln kliknięć i będziemy na 5 ;) :D DAMY RADĘ!!!!!

Niestety, juz spadlismy na 7 miejsce. Dlugo tego 6 miejsca nie utrzymalismy :(.
Ale jeszcze wszystko do nadrobienia ;).

Vavoom 14.02.2004 21:22

Cytat:

Napisany przez czero
Niestety, juz spadlismy na 7 miejsce. Dlugo tego 6 miejsca nie utrzymalismy :(.

Cytat:

Napisany przez czero
Ale jeszcze wszystko do nadrobienia ;).

Witam!

Tamtej lub następnej nocy, kiedy Polska zdobyła 6 miejsce, zapchał się serwer. Jak próbowałem wejść na swoje konto, do drużyny czy do statystyk, to wyskakiwał mi komunikat "Too much data" czy coś takiego. Na drugi dzień, coś się podziało z xywką Jugulatora - może widzieliście, przestał się bujać ^_^ i widać było sam kod html. Ponadto jak zaglądnąłem do Overall, to wtedy już zobaczyłem że Polska jest znowu na 7 miejscu. Mnie się wydaje, że na serwerze nastapił jakiś błąd, albo się przegrzał ^_^ i przywrócili statystyki z jakiegoś wcześniejszego okresu. Tak to wszystko ze soba kojarzę, może się mylę.

(Albo ktoś nie chce żeby Polska spinała się do góry... :chytry: Niech no tylko spróbują :boks: ^_^ ^_^ ^_^ )

zYxMa 15.02.2004 12:34

Już się zapisałem.:zeby:
Cytat:

Napisany przez +++LeWaP+++
ciekawe czy ten programik tylko liczy naciśnięte klawisze czy ma też keystroke logging jak np. stealth keyboard interceptor ...

Co to jest ten keystroke logging???

Stef 15.02.2004 19:36

a takie pytanko. wszedlem sobie wczoraj na jakiegos goscia, nie wiem skad i dzinym trafem on mial od kilku dni 690,xxx,xx klawiszy
czyzby stworzono juz program oszukujacy programik z projektu? ;P

PS. no panowie i panie... klepac w klawisze, bo nas Dania goni......:)
i zapraszac sasiadow,kolegow, babcie i dziadka, zebysmy mieli wiecej uzytkownikow.

czero 16.02.2004 14:37

Cytat:

Napisany przez Stef
a takie pytanko. wszedlem sobie wczoraj na jakiegos goscia, nie wiem skad i dzinym trafem on mial od kilku dni 690,xxx,xx klawiszy
czyzby stworzono juz program oszukujacy programik z projektu? ;P

Vavoom pisal o tym w tym topicu kilka(nascie) postow wyzej ;).
Pewnie chodzi tobie o uzytkownika o nazwie ~Iron Butterfly~ :).

Cytat:

Napisany przez Vavoom
-w naszym klanie zrobiłem mały eksperymeny "~Iron Butterfly~" tzn. codziennie dorzucam do tego konta 1.000.000 klaiwszy
[...]
programik ten zapisuje sobie na dysku ilość zliczonych klawiszy w jednym (mam właśnie nadzieję ) pliku, który zawsze ma stałą wartość 688 bajtów. Dodam jeszcze, że informacja o olości naciśniętych kawiszy jest zapisana w trzech bajtach tego pliku (nie zdradze które ). I to się zgadza! Zauważcie: maksymalnie ktoś wysłał naraz 16.777.215 klawiszy (potrzebne 3 bajty). Dodatkowy wniosek z tego też jest taki, że program nie będzie mógł zliczyć więcej. Przykład: http://www.project-dolphin.nl/profile.php?uid=13553

czero 18.02.2004 21:55

I z powrotem jestesmy na miejscu 6, oby tak dalej :jupi:

Vavoom 18.02.2004 22:16

Cytat:

Napisany przez czero
I z powrotem jestesmy na miejscu 6, oby tak dalej :jupi:

Eno! Ja to chciałem powiedzieć! :zeby:

krzpac 22.02.2004 01:26

biore się do pracy, hehe.........

gala 24.02.2004 22:51

zapisalem sie ! :)

czero 13.03.2004 13:54

Ilość załączników: 1
Wchodze sobie dzisiaj na stronke Project Dolphin i o dziwo zastaje cos takiego.
Czy ktos wie o co chodzi???
Czyzby to juz sie zakonczylo?

mr_spock 13.03.2004 14:00

rzeczywiscie, juz nawet nie ma nasze grupy

gała 17.03.2004 16:01

wszystko działa :piwo:

czero 17.03.2004 16:39

Teraz juz dziala, widocznie byla to jakas chwilowa awaria ;).

Vavoom 19.03.2004 17:48

Cytat:

Napisany przez gala
zapisalem sie ! :)

Bardzo się ciesze, oby tak dalej, tylko mam do Ciebie prośbę. Nie podstawiaj pliku... ;) Wiesz o co mi chodzi :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:27.