![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Choose your destiny
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
Pogratulumy TVP Mecz byl super a bramki ekstra, dobrze ze mamy w polsce taka telewizje jak nasza bo bez niej bysmy umarli. To katastrofa TVP dalo tak zywanej dupy po calej linii kurcze jestem kibicem sportowy a oni robia taki numer :[ .Jezeli podzielacie moje zdanie to piszcie. Przecz z TVP
Ostatnio zmieniany przez szafran1988 : 28.07.2004 o godz. 11:23 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Wreszcie jakiś normalny temat Szafran!!
Muszę się z Tobą zgodzić! TVP poleciało w kule z tym meczem. Nie wiem czy za słaby przeciwnik czy co, ale mecz powinien byc puszczony przynajmniej z uwagi na polskich kibiców Wisły. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
hmmmm... no comments
|
|
|
#4 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TVP niech sobie bedzie, ale niech nie kaza nam placic tego haraczu jakim jest abonament RTV (niech zyja z reklam jak telewizje komercyjne)
|
|
|
#5 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Cytat:
Dać im średnią pensję krajową, zlikwidować abonament (haracz), niech się utrzymują wyłącznie z reklam i niech pokażą na co ich stać! W telewizjach komercyjnych niech mają nawet 100000 euro wypłaty - grunt, że ja nie muszę do tego interesu dopłacać! |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Cytat:
Zaraz zaczniesz pisać że Lis to nie dziennikarz tylko polityk. Durczoka możesz nie lubieć, OK to rozumiem, ale dlaczego piszesz o nim tak jak piszesz? na jakiej podstawie?No wiesz ja o Durczoku słyszałem, jak podejrzewam znakomita część tego Forum, więc chyba się mylisz co do tego psa. A tak pozatym to chyba chciałeś napisać NOGĄ a nie nodą. PS. Zaraz zacznie się szafran bis, obym się mylił.....
![]() Ostatnio zmieniany przez _Neoo_ : 28.07.2004 o godz. 21:18 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
A ja mam pewną teorię na ten temat (braku transmisji). Odpowiedź jest bardzo prosta
po prostu TVP wyczerpała już limit sportu na swojej antenie bo skoro transmitowała EURO, Copa America, i jescze będzie Olimpiada to mysle, że przez jakieś dwa latka nie zobaczymy nic wiecej w TVP
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Rodzi się druga Telekomuna SA (tepsa)
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Wogóle nie rozumiem o co ci chodzi w tym topicu. Nie widze tu snesownych zdań a widze literówki . Musiałem przeczytać 2, 4 odpowiedz użytkowników aby coś sqmać.? eee..... naucz się pisać jak znajde taki link to ci podeśle
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Cytat:
CHodzi o to ze taki mecz a jego w televizji nie pokazali. Wisła grała a nie pokazali.
|
|
|
|
#11 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
dwa artyukuły z onetu na ten temat
Wiadomo już, dlaczego TVP nie pokazała meczu Wisły Wiadomo już dlaczego TVP nie pokazała we wtorek meczu Wisły w eliminacjach Ligi Mistrzów. Poszło o umowę podpisaną przez Roberta Kwiatkowskiego z firmą Sportfive i pieniądze ***8211; informuje ***8222;Gazeta Wyborcza***8221;. TVP twierdzi, że umowa na relacje z meczów polskich drużyn w europejskich pucharach, którą cztery lata temu podpisał były prezes TVP Robert Kwiatkowski, jest nieważna. Sprotfive, wręcz przeciwnie. - Umowa wygasła, nie mogliśmy więc pokazać meczu, bo nie mamy do niego praw - mówi "Gazecie" zastrzegający anonimowość pracownik TVP. Według naszych informacji Sportfive próbował przedłużyć umowę, ale popełnił błąd i wystąpił o jej przedłużenie do szefów redakcji sportowej Janusza Basałaja i Zygmunta Lenkiewicza, a zdaniem TVP taką umowę zgodnie z kodeksem spółek handlowych mógł przedłużyć jedynie zarząd Telewizji Polskiej SA. Co na to Sportfive? - Konsultowałem się z prawnikami. Jestem przekonany, że umowa jest ważna. Opcję przedłużenia podpisaliśmy 28 listopada 2003 roku. Od tego czasu normalnie współpracowaliśmy. TVP pokazywała mecze, które były przedmiotem tej umowy. Wiec jak może być nieważna? - dziwi się Andrzej Placzyński, dyrektor sportowy firmy Sportfive, pośrednika na rynku praw telewizyjnych. W TVP uznano jednak, że przedłużenie jest nieważne, i opracowano nową ofertę dla Sportfive, która oprócz relacji z meczów pucharowych uwzględniała też przedłużenie umowy na relacje spotkań reprezentacji Polski, a także magazyn prezentujący skróty z meczów ekstraklasy. - Sportfive ofertę jednak odrzucił, choć była bardzo atrakcyjna - mówi nasz informator z TVP. - Bez komentarza - zasłania się Sportfive. Zdaniem TVP to właśnie odrzucenie oferty było bezpośrednią przyczyną braku relacji z meczu Wisły w Gruzji. Czy TVP pokaże mecz rewanżowy w Krakowie 4 sierpnia? - Jesteśmy otwarci na rozmowy w sprawie transmisji meczu rewanżowego, bo widzimy jak bardzo zależy na tym kibicom - mówi Zbigniew Badziak, dyrektor biura reklamy TVP. "Gazeta Wyborcza" "Kibice na 100 procent zobaczą rewanż Wisły!" Wszystko wskazuje na to, że środowy rewanżowy mecz II rundy eliminacji LM między Wisłą a WIT Georgia (4 sierpnia) obejrzymy w telewizji publicznej ***8211; informuje ***8222;Przegląd Sportowy***8221;. - Telewizja uczyni wszystko, aby spotkanie mogli oglądać jej widzowie. Nam także zależy na pokazaniu Wisły, rozpoczynającej, być może, serię znakomitych występów w europejskich pucharach. Nawet nie dopuszczamy takiej myśli, by meczu na naszej antenie zabrakło ***8211; zapewnia Marcin Bochenek, kierownik działu PR i komunikacji wewnętrznej biura marketingu i promocji TVP. W podobnym tonie wypowiada się także Andrzej Placzyński z firmy SportFive, która handluje prawami telewizyjnymi do wydarzeń piłkarskich. - Rewanż kibice zobaczą. Na sto procent! - deklaruje!
|
|
|
#12 | |
|
8 Samuraj
![]() |
Cytat:
A co do TVP to ciekawe czemu nie pokazują Memoriału Huberta Wagnera ![]() To wszystko to jest pic na wode, oczywiście chodzi o kase i tylko kase a kibiców maja gdzieś. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nikt wam nie każde płacić abonamentu, jeżeli płacicie za kablówkę, płatną cyfrówkę na której jest tvp...
![]() a ten pal...nt w ministerstwie, który to sobie wymyślił, może sobie to wsadzić głęboko w d...pe (dlaczego nie ma stosownej ikonki? niniejszym proszę bossa o umieszczenie jej w pakieciku )raz, że nie mają wam tego jak sprawdzić, a po drugie... kłania się UE...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 28.07.2004 o godz. 11:18 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
co do meczu Wisły to wysłałem emaila do rzecznika prasowego i do tego samego namówiłem moich kumpli. Najgorsze jest to że meczu w krakowie też nie pokażą .. a juz nie wiadomo czy III runde pokażą to juz by była porażka wszystkiego.
|
|
|
#15 | |
|
8 Samuraj
![]() |
Cytat:
A co do TVP to już się przyzwyczaiłem. Jedna wielka banda. |
|
|