Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Gratulujemy TVP (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gratulujemy-tvp-37610/)

szafran1988 28.07.2004 08:03

Gratulujemy TVP

Pogratulumy TVP

Mecz byl super a bramki ekstra, dobrze ze mamy w polsce taka telewizje jak nasza bo bez niej bysmy umarli.
To katastrofa TVP dalo tak zywanej dupy po calej linii kurcze jestem kibicem sportowy a oni robia taki numer ??? :klnie: :[ :zly: .

Jezeli podzielacie moje zdanie to piszcie.
Przecz z TVP :peace:

Air 28.07.2004 08:19

Wreszcie jakiś normalny temat Szafran!!

Muszę się z Tobą zgodzić! TVP poleciało w kule z tym meczem. Nie wiem czy za słaby przeciwnik czy co, ale mecz powinien byc puszczony przynajmniej z uwagi na polskich kibiców Wisły.

Mily_ 28.07.2004 08:25

hmmmm... no comments

Ormianin 28.07.2004 09:47

TVP niech sobie bedzie, ale niech nie kaza nam placic tego haraczu jakim jest abonament RTV (niech zyja z reklam jak telewizje komercyjne)

epol 28.07.2004 10:22

Rodzi się druga Telekomuna SA (tepsa)

Piterniel 28.07.2004 10:46

Cytat:

Napisany przez szafran1988
Pogratulumy TVP

Mecz byl super a bramki ekstra, dobrze ze mamy w polsce taka telewicje jak nasza bo bez niej bysmy umarli.
To katastrofa TVP dalo tak zywanej dupy po calej linie kurcze jestem kibicem sportowy a oni robia taki numer ??? :klnie: :[ :zly: .

Jezeli podzielacie moje zdanie to piszcie.
Przecz z TVP :peace:

Wogóle nie rozumiem o co ci chodzi w tym topicu. Nie widze tu snesownych zdań a widze literówki . Musiałem przeczytać 2, 4 odpowiedz użytkowników aby coś sqmać.?

eee..... naucz się pisać jak znajde taki link to ci podeśle

woitas 28.07.2004 11:15

nikt wam nie każde płacić abonamentu, jeżeli płacicie za kablówkę, płatną cyfrówkę na której jest tvp... :matrix:

a ten pal...nt w ministerstwie, który to sobie wymyślił, może sobie to wsadzić głęboko w d...pe (dlaczego nie ma stosownej ikonki? niniejszym proszę bossa o umieszczenie jej w pakieciku :ja_chce: )

raz, że nie mają wam tego jak sprawdzić, a po drugie... kłania się UE... :P

sayan 28.07.2004 11:20

co do meczu Wisły to wysłałem emaila do rzecznika prasowego i do tego samego namówiłem moich kumpli. Najgorsze jest to że meczu w krakowie też nie pokażą .. a juz nie wiadomo czy III runde pokażą to juz by była porażka wszystkiego.

smolik 28.07.2004 11:25

Cytat:

Napisany przez sayan
co do meczu Wisły to wysłałem emaila do rzecznika prasowego i do tego samego namówiłem moich kumpli. Najgorsze jest to że meczu w krakowie też nie pokażą .. a juz nie wiadomo czy III runde pokażą to juz by była porażka wszystkiego.

A mógłbyś podać tego maila??
A co do TVP to już się przyzwyczaiłem. Jedna wielka banda.

cyki 28.07.2004 11:29

Cytat:

Napisany przez woitas
nikt wam nie każde płacić abonamentu...
a po drugie... kłania się UE... :P

I co w tej Unii? W bardzo wielu krajach UE jest obowiązkowy abonament za RTV i jeszcze egzekwowany.

sayan 28.07.2004 11:32

Cytat:

Napisany przez smolik
A mógłbyś podać tego maila??
A co do TVP to już się przyzwyczaiłem. Jedna wielka banda.

rzecznik.tvp@tvp.pl możecie ich troszku zasypać :)

Air 28.07.2004 11:59

A jeżeli nie miałbym żadnego programu TVP tylko same komercyjne stacje, radia słuchałbym tylko komercyjnego to czy wtedy też muszę płacić abonament?

kodziu 28.07.2004 12:06

Podsumowując: W.P.A.D.K.A
A widzieliście jak po nie pokazaniu tego meczu było głośno o abonamencie za odbiornik??
Jak afera... Że ludzie nie płacą. Mówili ze srednio co 3 polak płaci ten haracz.

czero 28.07.2004 12:18

Tez sie wkurzylem jak zobaczylem ze nie ma tego meczu w rozkladzie programu.
TVP baaardzo zadko ogladam - nie ma tam nic ciekawego, ewentualnie jakies mecze (ostatnio euro), ale z tego co widze to nawet z tym sa problemu.
Pamietam, cieszylem sie jak Polsat wykupil prawa do Ligi Mistrzow...

andy 28.07.2004 12:27

Głupota, i nic więcej. Zrobią jeszcze takich numerków kilka to na 100 osób będzie płaciło co najwyżej 5. I wtedy zobaczą że nie było warto.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:45.