![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#32 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<<kiedy se strzelam formata wkladem xp oem i pisze mi wsun cdzxp orginalne? >>
Tylko raz, jedyny raz, widzialem taki komunikat, ale.... -byl to firmowy komputer Fujitsu z firmowym OEMowym przerobionym Windowsem, z nadrukiem Fujitsu! Tzn i komp i plyta byla sygnowana przez Fujitsu! Po wlozeniu kazdego innego Windowsa podawal taki komunikat i zatrzymywal instalacje. Dzialal wylacznie z oryginalna wlasna plyta instalacyjna. Jezeli jest to podobny przypadek, to musisz miec oryginalna, albo kopie oryginalnej plyty instalacyjnej. Co do wypowiedzi Barte_k-nie masz racji, wielokrotnie instalowalem WinXP Home Edit z tej samej plytki OEM zmieniajac tylko numer na ten z opakowania!. Po 30 dniach bez aktywacji windows nie odpala sie-pojawia sie wylacznie okno aktywacji produktu. Telefoniczne lub przez net. Ps: cukierki aktywacyjne sa, to oczywiste, ale tez z przyczyn oczywistych nie bede odpowiadal na pytanie gdzie sa i jak ich uzywac. Jedna nauczka wystarczy mi, (na tym forum - tez) Ostatnio zmieniany przez yahol : 23.08.2004 o godz. 22:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Ja instalowałem od nowa Windows XP Pro i gdy podałem ten sam cdkey co wcześniej to wyskakiwał błąd
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
A ja sie dziwilem gdzie znikaja te tematy. A one sa razem sklejane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Mysle, ze zakonczylem udzial, w tej jakze ciekawej i wnoszacej nowe, odkrywcze tresci - dyskusji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|