![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorki że nie odpisywałem , ale wiecie - stałem się posiadaczem Rovera i mam teraz głowkę zajętą
![]() Więc tak - opuścił fabryke w grudniu 1997. Przebieg ma 179 tys. Książke serwisową mam, wymiany oleju z datami i przebiegiem, jakieś zapiski poprzedniej właścicielki, naklejki i wkładki niemieckich serwisów itp. Samochód należał do kolegi pracownika komisu, (cała jego opowieść zgadza sie z książką serwisową) a wcześniej jeździła nim po Stuttgarcie kobieta (polka). Miał stuttgartowe nalepki na szybach więc sie zgadza. Do kraju przyjechał w 2004 (pierwsza rejestracja), instalacja gazowa jest z połowy 2007. Autko jak najbardziej na chodzie - tenże pracownik jeździł nim sobie ostatnio na letnie wycieczki (jak kupowałem musiałem czekać aż z jednej wróci), a podejrzewam że gratem by nie jeździł. Samochód wygląda praktycznie jak nówka ![]() ![]() ![]() Działa cichutko, już 3 osoby powiedziały mi że nie zauważyły kiedy podjechałem ![]() Nie wiedziałem że tak może wyglądać używany samochód. W bagażniku to nie wiem czy coś wozili bo ja przez 2 dni bardziej go zabrudziłem oglądając... Zakład testujący wybrałem ja (tez co zwykle przy moim domku). Facet oglądał go z 1,5h więc nie odwalił roboty. Mam oryginalne kołpaki, dywaniki, nic nie jest bardzo zużyte (ale też dywaniki nowe na pewno nie są). Full opcja bez skóry, wszystko działa. Szyberek elektryczny też ![]() Jest jakiś problem z ABS i wydech juz zaczyna mieć objawy ![]() Ale generalnie jest OK. W czwartek mam wizyte u mechanika (wymiana rozrządu, oleju świec itp dla spokoju, ABS i hamulec). Oczywiście licze się z tym że coś moze sie znaleźć (odpukać) , w końcu ma swoje lata. Ale jak juz to zrobie, to pare lat pojeździ ![]() ABS przeczyszcze i pojade na kasowanie błędów. Co do ceny można się spierać, ale stan jest faktycznie bardzo dobry. Trzeba wziąć pod uwage że to Lublin. Widziałem diesla bez klimy za 10k (stan - okropny). I takiego jak mój tyle że 1,4si i w gorszym stanie (ale rok młodszy)- 13.900. Hondy na allegro ceny mają kosmiczne, nierzadko 15tys, a wyposażenie zazwyczaj znacznie gorsze. Wczoraj wyjeździłem 70km po Lublinie, było pare spraw do załatwienia. Komforcik to on ma... i ta klimatyzacja ![]() ![]() Po przesiadce z 2004 Vectry GTS 3.2 V6 braciszka (jak mówiłem było troche spraw do załatwienia...) nie czułem żadnego dyskomfortu (pomijając że nie ma dwustu cośtam koni). Biorąc pod uwagę cene całkiem nieźle ![]() Teraz wszyscy w rodzince chcą kupować Rovery.... ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 07.07.2009 o godz. 08:35 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 17.01.2022 23:15 |
Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 23.01.2019 23:37 |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |