Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 27.03.2010, 12:31   #11
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
zastanow sie tak naprawde co chcesz
pisales - cos taniego w eksploatacji do pracy
a potem szukasz 2.0 TDI 3 drzwiowego z niemiec
jedno drugiemu przeczy
diesle przewaznie beda wymagaly drogich napraw (chyba, ze byly dbane, a na to mozesz liczyc tak samo jak na wygrana w totka)
wersje 3D chetniej sa wybierane przez nastolatkow, a ci tym bardziej dozynaja auta i sprzedaja je po spotkaniu z drzewem
auta sprowadzane to przewaznie samochody, ktorych tam sie nie oplaca naprawiac - czyli powaznie bite

moja rada - albo od znajomego, albo auto, ktore po PL drogach juz przejezdzilo minimum 3 lata u jednego wlasciciela! jezeli ktos kupil samochod i sie go pozbywa po roku, to na 99% samochod ma problemy

kolejna rzecz - jak auto jest odpicowane, ladnie wygladajace i tanie - to czesto oznacza trupa pod spodem
ja tam wole grata z wiezchu a auto dla rodziny musi zas kosztowac wiecej
ale tu mowa o czyms tanim do pracy

oczywiscie - zawsze znajda sie przypadki, ze po prostu ktos dostal podwyzke, premie, spadek i auto sluzboe jednoczesnie... tylko zanim uwiezysz a taki powod wymiany samochodu zastanow sie, jak czesto cos takiego sie zdaza? bo wedlug ogloszen to przy kazdym aucie

ja po obejzenu kilku samochodow nastoletnich do 10 kola - duzych, bardzo dobrze wyposazonych, z silnikami w gazie lub dieslach, zdecydowalem sie, jak Ormianin radzi, na mlodsze, a male i gole z mala benzynka auto
potencjalnie powienien byc tanszy w eksploatacji, na pewno w ubezpieczeniu
tylko ja wole zaufac technologii japonskiej - mam wegierskiego swifta na dobicie
ponoc suzukowskie silniki 1.0 sa nie do zajechania

a propos aut - bardzo czesto mam do czynienia z ogledzinami aut
aut bezwypadkowcyh praktycznie nie ma - sa dobrze lub zle zrobione
(choc wczoraj wycenialismy vectre z 95 w gazie - nie byla bita! za to reszta... kijem bym nie tknol)
wielu klientow, po wytknieciu w czasie ogledzin, ze bity byl, czesto mocno i czesto wielokrotnie, zawija manele i jedzie sprzedac samochod prywatnie, do komisu albo jakos tak - jako bezwypadkowy, garazowany, nie wymagajacy nakladu (choc u nas dostali liste na dwie kartki co do wymiany...)
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: