![]() |
Cytat:
ciekawe jak z częściami? pewnie po wszystko trzeba jeździć do Niemiec - tam nie brakuje takich cacuszek. |
Do ed hunter:
Hemi 440 V8 jest to nazwa modelu silnika którą nieobacznie podałem błędną gdyz wersja 440 jest wersja słabszą posiadająca "zaledwie" 375 kM, mi chodziło natomiast o modek Hemi 426 którego pojemność w cm3 wynosi 6277, a moc w kM to 425, model z 4 biegową manualną skrzynią biegów. A co sie tyczy części to masz racje "nach Berlin" trzeba jechać, w sumie samochów najprawdopodobniej tez bedzie sprowadzony z Niemiec. |
|
Cytat:
Nie chce myslec ile to cacuszko pali, ale do muzeum to sie napewno nadaje z takim spalaniem, albo dla szejka arabskiego |
Cytat:
wciskasz gaz i robisz wir w baku ;) |
[QUOTE=rembrant]
Cytat:
@rembrant: Nowa też nie jest taka zła ale ja i tak czekam na RS4 Avant (mam nadzieję że będzie bo RS TT to produkt innej firmy niestety) |
Cytat:
a Mustangiem GT350 (w zasadzie też 302cale) COBRA '68 (made by Shelby) (wygląd: obowiązkowo niebieski w białe pasy z serii "małysz" lub "viper" jak kto woli :P, ale tylko :P 280KM bez sprężarki) W tej chwili nie mam fotek przy sobie ale jak nie zapomnę to je wkleję za jakiś czas (BOSSA tu kiedyś pokazywałem w tym topicu, a Cobrę w topicu o Mustangu). Szkoda tylko że oba to raczej na Autostrady się nadają niż na nasze kręte i dziurawe drogi. |
Cytat:
gazu do tych aut nie zakladaj (moc mozesz) bo sie niemile zdziwisz |
Cytat:
|
poza ferrari i v8 amerykanskim zaden inny dzwiek silnika mnie nie rajcuje:P
|
[QUOTE=tengu]
Cytat:
|
[QUOTE=adbok1]
Cytat:
|