![]() |
A ja samochodem i rowerem i skuterem i motorem :P:P:P
|
A ja już autka nie mam, zostały mi 4 rowery :)
|
Cytat:
|
Ja jeżdżę pierwszą fabią, jakbym miał kapelutek to nosiłbym go z dumą :>
|
Cytat:
https://allegro.pl/oferta/czapka-kap...na-16441324508 |
Można nawet kupić parasolkę do drzwi do Octavii, jak w Rolsie, no zaczynam żałować, że nie mam Octavii :szczerb:
(Rolsem w zasadzie też bym nie pogardził :haha:) |
Zmieniłem Civica IX na Civica XI :P
|
Nie będę niczym jeździł, bo nie mogę :) SERIO :)
Tata ma hybrydę i cały czas tankuje gazem, dlatego najlepiej mieć właśnie takie auto. |
Cytat:
|
Będę jeździł (właściwie już jeżdżę) Sharanem. Znalazłem bez rdzy. O silniku rozmawiać nie będziemy, bo to 115-konna 2-litrówka w gazie (znacznie lepsze 1,8T nie były bez rdzy :fiu:) Za to buda świetna, to jedno z niewielu aut z siedmioma prawilnymi siedzeniami (drugim jest mój ukochany, niezawodny ale niestety rdzewiejący na potęgę Chrysler Town&Country z 3,6-litrowym motorem Pentastar) ;)
|
@Jarson mam takiego w automacie z silnikiem 1.9, gdyby nie rdza to zaje.bista konstrukcja.
|
No od rudej się tu nie ucieknie, poza tym oczywiście sportowych wrażeń tu się nie uświadczy, ale wygoda jazdy i przestronność (w starej budzie, ta nowsza po 2010 roku jest mniejsza i nie ma wyjmowanych siedzeń) są aż nietypowe jak na europejskie auto. Dla mnie minivany w ogóle zawsze lepiej leżały niż suvy, choć to oczywiście kwestia preferencji no i aktualnych potrzeb.
|
obecnie uzywam nowe sotrento i tego starego chrupka i mam olbrzymi sentyment do tego chrupka
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:04. |