![]() |
Nie wypowiem się na temat subaru, ale hondy są/były antykorozyjnie fatalne. Japoński civic lata 90-te po 9 latach leciał już ostro. To się zmienia, ale aktualnie pogłoski na temat hond nie są pozytywne. Mitsu chyba też dupy nie urywało.
A w kwestii avenów. Mam, dobija 23 lat, z wierzchu jak nówka, ale spodem progi zaczynają lecieć, przy tylnych kołach. Zrobię to, bo auto warte tej naprawy. Usterkowość praktycznie zerowa, już mu powiedziałem, że jak będzie grzeczna, to ma u mnie dożywocie :D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Tak, w nowych japońcach jest ocynk, a blacha jeszcze cieńsza niż ocynk. :D
|
Cytat:
Za to w jej następczyni (gdy miała raptem 10 lat) pojawiły się dziury na wylot w wahaczach. Podczas gdy zachowane przeze mnie wahacze+belka przednia (jako podstawa wątpliwej artystycznie rzeźby w ogrodzie), mające obecnie 24 lata wciąż mają na sobie fabryczną farbę i ledwie powierzchowne rude plamki. |
Zmieniliśmy drugie wyeksploatowane autko od mojej kobity, 17 letnią fieste.
Padło na Sandero stepway ,jak za tak śmieszne pieniądze dobrze wyposażony . Będzie nabijać kilometry o mieście . Mam nadzieje ,że się nie rozleci do 100tyś lub 5 lat :D |
Nadzieja matką kolejnej nadziei. :>
|
Cytat:
Za 5 lat ,pogonie to w pizdu. |
Ile takie coś teraz stoi? Rozumiem, że diesel?
Kurde zostałem z cenami, że hoho. |
Cytat:
|
Jeśli jest dobrze zaprojektowana, to właśnie wtedy się rozleci :haha:
Kto to teraz ma dacię, dalej Rumunia, czy już dawno wykupiona? Jeśli to kolejny "koncerniak" to pewnie była już projektowana z dbałością o brak troski o środowisko, jeśli projektowali ją inżynierowi "starej daty" to pozakładali jakieś marginesy bezpieczeństwa i byle dbać, to się będzie jeździć ;) |
Eee.. polaczylo sie gówno z zasranym lol2 dacia = renault :hahaha:
|
Ma jeździć i tyle. Drogo kupić nie sztuka. Teraz wszystko gówno.
|
Cytat:
Na cholerę mojej coś ala BMW i inne prestiże do miasta - nie mamy potrzeby wozić się w premiuj . Wolę na wakacje jeździć dwa razy w roku albo trzy :P, albo do skarpetki na ciężkie czasy odłożyć. Poza tym zobaczcie ile sie tego sprzedaje w DE ,Francji albo Niderlandach , gdzie ludzi stać na lepsze marki . |
Przez wszystkie wymogi eko i niby bezpieczeństwa, to samochody są tak drogie, że każdy szuka tańszego, właśnie wychodząc z założenia, że zanim się rozleci, to go zmieni.
To jeszcze nic, bo czeka nas prawdziwy zalew wynalazków, Chińczycy mrużą oczy patrząc w stronę Europy. :> |
Chińczycy już pomału zaczynają sprzedawać, choćby i pod (dawniej) europejskimi markami. :czytaj:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:41. |