![]() |
Cytat:
|
zajefajny :spoko:
ciekawe czy duzo sie bedzie ta wersja od seryjnej roznic |
@DamianosL
Mam nadzieje ze taki pozostanie :D, podoba mi sie kamerka zamiast 3 swiatla stopu, rejstruje mine kierowcy :wow: :podbite: ktory najezdza z tylu, w razie stluczki mamy czarno na bialy - guilty :spoko: |
hehe, fajny bajer ta kamerka
niewiedzialem o tym :) |
Cytat:
|
niestety kamerka filmujaca kierowce w innym samochodzie jest niezgodna z prawem:) nie mozemy krecic jego twarzy bez jego zgody:) ale mozemy sam jego zderzak lub cos w tym stylu
|
Cytat:
W sumie to lipa ze takie cos pokazuja, chlopaki z TopGear beda mieli pole do poisu, dzisaj niezle zjechali sharana wiec moze na Zawodowcu tez sie wyzyja. :piwo: @demek niestety kamerka filmujaca kierowce w innym samochodzie jest niezgodna z prawem nie mozemy krecic jego twarzy bez jego zgody ale mozemy sam jego zderzak lub cos w tym stylu Ale przednia szybe mozna filmowac :) tego mi nie moze zabronic ;) |
mozesz krecic ale nie bedzie to dowodem:)
|
Cytat:
dokładnie, mozna filmowac ale nigdzie nie mozna teg uzyc (chyba???), to tak jak na wakacjach byc i tylko piasek krecic bo nie mozna twarzy bez zgdy, jedyne co bedzie mozna zrobic z filmem to se pwspminac jak to kiedys ktos pieknie zaparkowal |
wczoraj byłem na ogólnopolskim, można powiedzieć światowym (bo samochody były też spoza kraju) już zlocie BMW w Toruniu pod hasłem Majówka z BMW. Zlot 2 dniowy w lipcu.
Co tam się działo :]]] Starczą 3 słowa: fury, suki, muzyka :) generalnie "bawmy sie" kupa samochodów, szaleńców zarazem i pięknych Pań-trzeba to jasno powiedzieć, że ludzie mają pieniądze i to niemałe. Jak bede miał jakieś zdjecia to zamieszcze. |
Cytat:
@Ciapek dowody, my chcemy dowodow :) i bynajmniej Ciebie nie musi byc na tych zdjeciach :D :piwo: Pozdrawiam Cytat:
Nagral wszystko na filmie a policja powiedziala ze to nie dowod. Az sie noz w kieszeni otwiera jak cos takego sie widzi. Wydaje mi sie jednak ze jak sprawa poszlaby do sadu, to sad dolaczylby takie nagranie jako material dowodowy i wtedy moglibysmy je wykorzystac. :spoko: |
Cytat:
No slyszalem o tym zlocie..rowniez prosze o jakies udokumentowanie :) |
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:28. |