![]() |
Ja to bym od razu odpowiedzial na ad. 6 po wielokroc razy zostalo udokumentowane ze maja problemy z no ten tego GLOWA :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No a nie , karmia cie za darmo od urodzenia , utrzymuja , kupuja ciuchy, martwia sie o ciebie jak nie wracasz , lepiej jak organizacja charytatywna :D , kto powiedzial ze ma byc za darmo zagadaj moze maja jakies fuchy dla ciebie ;)
|
Właśnie wiem że mnie utrzymują i robią na mnie od mojego urodzenia to czemu miałbym jeszcze od nich jakiś pieniędzy żądać ???
Fuch żadnych nie mają no chyba że ktoś z rodzinki/znajomych potrzebuje zrobić z komputerem to dostaje troche grosza za reinstall/wyczyszczenie/konfigurację. Robię za informatyka w domu :rotfl: Tak poza tym nie ma jakiś fuch a chciałbym coś więcej zarobić dlatego ten pomysł i to pytanie :mruga: |
Naj sensowniejsze juz padlo , ulotki ;)
|
Tyle że na tym jest mało kasy...
PS Kiedyś chciałem sprzedawać piraty na giełdzie ale stwierdziłem że za dużo roboty z tym (zgrywać, drukować okładki itp. ) :rotfl: |
Cytat:
:czytaj: Ewentualnie obejrzyj film "Świnki" o sposobach zarabiania kasy przez młodzież, i ich konsekwencjach |
Organy organy i jeszcze raz organy , no albo pod latarnie :D jak ciezka uczciwa praca to za wolno i za malo :spoko:
|
Ile chcesz za to PS2? Pytam bo nie wiem po ile browary w Irlandii chodzą ;)
|
Cytat:
Co sie tak czepiacie? Chlopak jest przedsiebiorczy! Jak Cie najdzie dobry pomysl to moze i Cie troche dofinansuje :-). Lubie ludzi od najmlodszych lat myslacych kategoriami wlasnego biznesu! |
Cytat:
Tematy pomyliłeś :taktak: |
M@X jaki tam przedsiębiorczy, kasy mi trzeba na parę fantów (m.in. dla Niej :serdusz: ) to sie zastanawiam jak ją zdobyć mniej lub bardziej legalnie :haha:
Jakbym wymyślił sposób żeby być tak bogaty jak Bill Gates to mógłbyś mi mówić człowiek przedsiębiorczy. A kupić taniej sprzedać drożej to filozofia nie jest ;) mgit teraz dopiero zauważyłem :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:49. |