![]() |
Historia z wiata do tej pory chwyta za serce i mocno porusza niektorych. Widac mocne pietno odbila na psychice. Zreszta do tej pory kiedy przechodze kolo zdewastowanej wiaty czuje pewien niepokoj wewnetrzny.
|
to ja cos tez zacytuje :) "wsrod huku poteznych grzmotow upadły anioly smierci a ognie piekielne plonely w oku" :)
|
zostaw zostaw tutaj:)
|
Zostaw tutaj, może jakieś mysli nas najdą. Zacytowałbym w tym miejscu Tetmajera ale nic nie pamiętam :)
|
W sumie...
Zrobiłem się chyba miłosierny i postanowiłem go nie przenosić, ale jeśli uważacie, że starczy, to dajcie znać :) |
Cytat:
|
Czemu ten topic nie wylądował jeszcze w śmietniku?
Czas najwyższy. |
a może on od Jehowych????
|
Ciekawe czy dzisiaj jakiś telefon wykona, może dzisiaj lotnisko ewakuują.
$Sid widzę że "ulubieniec" powrócił, nawet w podpisie go juz masz :D @Ormianin - wiata to był majstersztyk :> Pójdę siedzieć haha |
Cytat:
a swoja droga i tak na marginesie generalnie pamietam historie o wiacie PKS, to byla prawdziwa rewolucja! :) |
nowe nicki:
.:zabij mnie:. jestem*frajerem FrAjErEm jEsTeM [wersja mistrzza Yody] nikt_mnie_nie_lubi prowokacje: odejsc z forum i czekac, az ktos pozytywnie zateskni :) znormalniec wykazac sie dojrzaloscia i czekac az padniemy z wrazenia pojsc do wiezienia za kontakt z komputerem [ales wtedy strzelil z tym wyrokiem :D] ps. nie przejmuj sie, nikt cie tu *chyba* nie lubi |
mysli nad nowym nickiem i nowa prowokacja :czar:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
|
Pewnie nie odpowie. Nie ma czasu. Szykuje nowy. Nie ma latwo. Toz to trudne wyzwanie. :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:31. |