Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czym jest miłosierdzie? Czym jest wiara? Rozmyslania po ataku w londynie.. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czym-jest-milosierdzie-czym-jest-wiara-rozmyslania-po-ataku-londynie-54122/)

legion 10.07.2005 19:50

@Death Man z kad ty sie urwales porownojac bible do to tego co sie dzialo w angli tu niema nic do gadania religia jedynie rzadza pieniadza i gieldy :)

p.s
przeciesz to normalne wszyskiemu winna alkaida :D

andrzejj9 10.07.2005 15:44

Cytat:

Napisany przez yahol
Ro29 - wyluzuj.
Cos cie widac boli i nie wiesz gdzie ani co.
Nikt nic nie pisal,- jakos nie widze, o zamachach, rodzinach, terrorystach itepe itede....
Temat jest o czym innym i wypowiadaja sie w nim (mam taka nadzieje :D ) ludzie ktorzy o "naszym ulubionym userze" :D cokolwiek wiedza :D A ty sie nadales, tylko nic z tego nie wyszlo - wybacz, ale strzeliles kula w plot, na dodatek byl to swierzo pomalowany plot sasiada.

Tu bym się nie zgodził.. Według mnie wypowiedzi Ro29 - również ta, są wyjątkowo wyważone i pozbawione niepotrzebnych emocji. To cecha, której brakuje wielu użytkownikom na tym forum..

Predi 10.07.2005 15:35

a jak myslicie kto to zrobil jesli nie M.... ;) (to dlateog mial problemy :> )

yahol 10.07.2005 15:22

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
teczki ukradli :P

I te czarna, pana T. - tez???
O! w morde!
Toz to juz spisek :wow:

Burak_PL 10.07.2005 15:12

Cytat:

Napisany przez Yarozelsky
i niezapomnijcie sprawdzic teczki w IPN :D

teczki ukradli :P

yahol 10.07.2005 14:55

Cytat:

Napisany przez ro29
Witam !
Widzę, że jak czasem to w polskim zwyczaju bywa, połączono zamachy w Londynie z katolikami, komisją śledczą, teczkami itd.
ro29

Ro29 - wyluzuj.
Cos cie widac boli i nie wiesz gdzie ani co.
Nikt nic nie pisal,- jakos nie widze, o zamachach, rodzinach, terrorystach itepe itede....
Temat jest o czym innym i wypowiadaja sie w nim (mam taka nadzieje :D ) ludzie ktorzy o "naszym ulubionym userze" :D cokolwiek wiedza :D A ty sie nadales, tylko nic z tego nie wyszlo - wybacz, ale strzeliles kula w plot, na dodatek byl to swierzo pomalowany plot sasiada.

ro29 10.07.2005 14:48

Witam !
Widzę, że jak czasem to w polskim zwyczaju bywa, połączono zamachy w Londynie z katolikami, komisją śledczą, teczkami itd.

Jakoś nie włączałem się do dyskusji, bo trudno coś powiedzieć. Można tylko współczuć tym rodzinom , których bliscy zginęli - jak oglądam w TV jak pokazują ludzi ze zdjęciami szukajacych swoich bliskich - to naprawdę żal się robi, szczególnie, że większość z nich raczej nie żyje.

A co do fanatyków, religii, Iraku itd. Cóż jak ktoś już napisał - zanim zaczniemy kogoś oskarżać, zastanówmy się, kto tak naprawdę zaczął tą nienawiść, przez kogo giną ludzie.
Ja rozumiem , że USA nie miało zbytnich podstaw, aby rozpocząć inwazję na Irak. Ale przecież ten cały terroryzm który tam teraz panuje - to już nie USA rozpoczęło. Tam po prostu ludzie chcą się nawzajem wymordować. W imię religii, nienawiśći itd.

Kończę, bo jakoś nie mam ochoty rozwijać tego tematu.
Oby tylko Polskę coś takiego nigdy nie spotkało.

ro29

Yarozelsky 10.07.2005 13:16

Cytat:

Napisany przez yahol
No co ty :D Komisja sledcza musi ustalic powiazania:
-z afera paliwowa
-z PZU
-a moze nawet z Al-Quaida :D
Bo moze sie okazac....... :D

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
jeszcze z Sadamem :D

i niezapomnijcie sprawdzic teczki w IPN :D

Burak_PL 10.07.2005 12:52

Cytat:

Napisany przez yahol
-z afera paliwowa
-z PZU

jeszcze z Sadamem :D

yahol 10.07.2005 12:01

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
banan i kłóda?

-z afera paliwowa
-z PZU

Skubi 10.07.2005 11:48

A życie toczy sie dalej........

Burak_PL 10.07.2005 08:53

banan i kłóda?

demek 10.07.2005 01:37

mnie nie podnieca a drazni dosc mocno:) i to nie ja zaczalem dyskusje:)

pawelblu 10.07.2005 00:18

Widze ze osoba memcia was strasznie podnieca ... zalosne ...

Yarozelsky 09.07.2005 23:56

:blee: o shit ale glupi topic : Czym jest miłosierdzie? Czym jest wiara? - moim zdaniem indywidualna sprawa każdego człowieka i koniec na ten temat [a wogole jakis dziwny temat jak na takie forum]
Jak zwykle osoba Death Man'a[Memorando i bog wie kogo jeszcze :ysz: ]budzi wieksze zainteresowanie niz sam temat ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:31.