![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#106 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
No niestety to zdjecie nie jet moje, szperalem w allegro bo dopiero sie przymierzam do zkupu sprzetu...
|
|
|
#107 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... w Prince II można napisy całkowicie zsunąć na czarny pas poniżej obrazu, w E III jak widać nie można.
|
|
|
#108 | ||
|
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#109 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jeszcze tylko pytanie - po ile mniej więcej ten napęd chodzi? Liczyłem, że to koszt ok. 200 złotych, ale dzisiaj widziałem po prawie 250.
|
|
|
|
#110 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Cytat:
http://www.tesco.pl/promocje/0,0.php...ty/gazetka.php
|
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Zakupy w tesco......... brrrrrrrrr
|
|
|
#112 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
A sie wtrace w dyskusjie
![]() Z ojcem przymierzalismy sie do kupna nowego (taniego - brak kasy) odtwarzcza DVD bo nasza Yamaha padla (model 520 - wpakowali tam flaki Philipsa... fuj nie polecam) Po rozwazeniu wielu propozycji wybor padl na Panasonic s49 wersja K (czarny) - do dostania za 350pln a nawet mniej. W miedzyczasie rozwazalismy najnowsze modele manty w tym nagrywarke jak i oferty innych sprzetow. Przejdzmy do sedna sprawy czyli porowniania Panasonic'a s49 z wyrobami Manty. Nie bede tu niczego wyzywal od gowien bo jako taki szacunek do manty mam a ich sprzet jest dobry jak na taka cene ale jezeli kupujac sprzet macie choc troche na uwadze jakosc obrazu i dzwieku to bierzcie Panasonica. Ich jeszcze w miare nowy (czerwiec tego roku zdaje sie) przetwornik obrazu to istne dzielo sztuki. Obraz jest krystalicznie czysty nawet przy filmikach gorszej jakosci a roznica miedzy nim a produktami Manty jest jak niebo a ziemia. Panasonic ma oczywiscie swoje slabe strony (niektore dvix'y mu nie podchodza i brak jakiejkolwiek regulacji napisow) ale dla tego obrazu i dzwieku naprawde warto - POLECAM!
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 21.12.2005 o godz. 17:51 |
|
|
|
|
|
#113 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#114 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Powiem tak gdyby chlopcy od softu dla manty wzieli sie i napisali by cos na tego panasonica to o wyborze by nie bylo rozmowy, on potrafi tak divixa poprawic ze az chce sie patrzyc a ze moj angielski stoi na poziomie powiedzial bym wysokim to i tak napisow nie uzywam
|
|
|
#115 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
andrzej, uważaj podczas flashowania E III, lubią po tej operacji nie wstać, jest o tym dyskusja na forum Manty. Z Księciuniem nie ma tych kłopotów.
|
|
|
#116 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.02.2005
![]() |
To zależy na jakiej kości jest złożony Emperor III. Na Samsungu czy Sanyo. Kupiłem ostatnio dwa takie odtwarzacze jeden dla siebie , a dwa dni później drugi dla kumpla. Ten mój ma kość Sanyo i po wgraniu nowego softu odtwarzacz chodzi jak zegarek. Natomiast ten dla kumpla był na Samsungu i tu zaczęły się problemy. Po wgraniu nowego softu odtwarzacz padł (zgasł ekran i cały czas ciemność). Na forum Manty też można zauważyć, że głównie w trakcie aktualizacji padają Emperory III na Samsungu.
A tu odpowiem koledze "mallow", że zakupy w Tesco wcale nie są takie złe. Towar zakupiony można oddać lub wymienić w ciągu pięciu dni. |
|
|
|
|
|
#117 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
, ale ja i tak filmy oglądam na komputerze lub notebooku. Na telewizorze ma być dla rodzinki i tu niestety napisy po polsku muszą być.
|
|
|
|
#118 | |
|
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
A właśnie - na stronie Manty jest kolejna wesja softu - 1.97. Po zmianach działają napisy 00:00:00 i poprawiono czcionkę. Jednak ze względu na pewne bugi, których niestety nie uniknęli oraz potencjalne zagrożenie ze strony Szajsunga, wstrzymam się i poczekam na jakąś pewniejszą wersję.
|
|
|
|
#119 |
|
samotność
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proponuję przeczytać artykuł w najnowszym (1/2006) numerze CHIP'a. Jest tam porównanie stacjonarnych odtwarzaczy DivX i XviD. Może wniesie to coś nowego.
|
|
|
#120 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Przed kupnem idzie jakoś sprawdzić wizualnie jaki loader posiada E3? ...różnią się może jakimś kodem, nr. serii itp? . Nie chodzi mi o wystukiwanie 5 1 6 8
|
![]() |
|
|