![]() |
Cytat:
A co do telefonu, to powiem tylko, że miesiąc po tym, jak w końcu podpisałem umowę, pojawiła się kolejna - o niebo! - lepsza promocja od tego, z której skorzystałem.. Tak więc.. trzeba było jeszcze poczekać.. ;) |
Cytat:
co do pamietania - do tego mam wybitna pamiec, czesto gadajac z kims na zywo pamietam jaki kto ma avatar na forum i np. po tym mu tlumacze o kogo chodzi ;) |
Cytat:
Podobnie jest też z aparatem, do którego przymierzam się od mniej więcej pół roku, ale to przecież nie moja wina, że co chwila wychodzą nowe, ciekawsze modele.. prawda..? :> |
Cytat:
|
Cytat:
Ale mam go jeszcze na uwadze i cały czas mniej więcej obserwuję, co jest na rynku. Jakaś WIWA, Kor(?) i inne takie, plus ostatnio czytałem, że Xbox ma stanieć do ok. 100 dolarów. Tak więc czekam, bo i mi się specjalnie nie spieszy, a cały czas nie znalazłem jeszcze modelu, przy którym stwierdziłbym - o tak, to jest to, co chcę kupić :) |
Cytat:
Moim zdaniem (i tych, ktorzy sa AntyXbox ;) ) DVD ma: - wyswietlacz LCD (xbox go nie posiada- jednak mozna go na zamowienie u ludzi wmontowac ;)) - DVD jest cichsze (dobre slowo?) - chociaz moja stacjonarna nagrywarka DVD Sony tez ma wiatraczek i czasami jest glosniejszy niz ten xboksowy.. - DVD lepszy wyglad, bardziej nadajacy sie do salonu :) (u mnie stoi za kolumna i go nie widac :P) |
@andrzejj9: wybrales cos? I jak sie sprawuje?
Pozdrawiam |
Cytat:
Tak właśnie myślałem, że to wtedy ty pisałeś, ale nie byłem już pewien :) |
Cytat:
Zaraz poszperam na Allegro, żeby zobaczyć, za ile tą maszynkę można już dostać :) A tak obiektywnie patrząc - jest jakaś przewaga (poza cenową) 'zwykłego' odtwarzacza DVD nad X-boxem? |
Cytat:
- ogladania divx/xvid/rmvb (wlasciwie wszystko co dziala na PC) z napisami o dowolnej czcionce, rozmiarze i kolorze, w dowolnym miejscu na ekranie i z dowolna iloscia linijek napisow.. - do tego dochodza cuda z filmami (kilkanascie filtrow obrazu, tworzenie zakladek - bez koniecznosci pamietania w ktorym momencie skonczyles ogladac film, klikasz i ogladasz dalej.., skalowanie obrazu do roznych rozmiarow 4:3 / 16:9 / wlasne, recznie ustawiane, dowolne przesuwanie czasu napisow itp.). - mozliwosc polaczenia PC <=> XBOX - przerzucanie na HDD (ktory tez mozna 'wstawic' do niego..) plikow po sieci (oszczedzasz na plytkach, ktorych przed checia obejrzenia film nie musisz koniecznie wypalac..) - korzystania z internetu (po sieci) - ogladanie trailerow gier, filmow, pogody, telewizji, sluchania ogromnej ilosci stacji radiowych - ogladania zdjec + sluchanie muzyki (nawet jednoczesnie), niesamowite pokazy slajdow, wygaszacze ekranu, mozliwosci sciagniecia z imdb opisow i okladek do danych albumow mp3/dvd/divx.. - i wiele, wiele, wiele wiecej.. - czego aktualnie po prostu nie pamietam.. ale naprawde WARTO.. i wiem co mowie, bo xboksa mam dokladnie rok i 4 miesiace :) pozdro ;) |
Cytat:
Hmmm... nie wiedzieć czemu, ale mam awersję do M$oftu... :\ Może się pokusisz o analizę mojego przypadku? :P A tak serio: Rzeczywiście jest to jakaś alternatywa, ale jednak droższa... :ysz: |
Cytat:
|
Cytat:
:fiu: |
Cytat:
|
Cytat:
Jak na sprzęt za 200 zł, to Emperor3 spełnia oczekiwania większości użytkowników, a takie niedociągnięcia można poprawić, co też programiści czynią. Liczy się też wsparcie i serwis, czego brakuje w innych odtwarzaczach. A do tego pojawiające się miłę niespodzianki. Powiedz mi np. ile musisz zapłacić za inny odtwarzacz DVD/DiviX, który dodatkowo ma regulację opóźnienia/przyśpieszenia napisów? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:58. |