![]() |
Cytat:
Zaraz chyba ją wgram i zobaczę :) --edit-- Jest już soft 2.0 W stosunku do wersji 1.99 Beta wprowadzono zmiany: # możliwość wyłączenia Fake DTS i puszczenia pełnego sygnału DTS na złącze cyfrowe Coaxial/Optical (opcja w Setupie) # obsługa napisów w formacie Unix (0A na końcach linii) # do wyboru dwie wersje firmware: - z czcionką Arial - z czcionką Arial Bold Już wgrywam :D --edit2-- Już wgrałem, Samsung znów problemów nie sprawił :D |
Witam
wlasnie wrgalem takze nowy soft do E3 1.99, na poczatku wgralem Bold ale pozniej zwykly bo na Boldzie literkie na TV z pewnej odleglosci zamazywaly sie. Pozatym dodam ze soft chozdi jak narazie bez problemu. Tylko na jedno jeszce czekam kiedy bedzie mozna z poziomu menu wybieraz rozmiar czcionki bo tego mi strasznie brakuje |
Ilość załączników: 2
Mogę potwierdzić :)
Jak narazie działa ;) W załączniku zdjęcia robione telefonem podczas seansu filmu Niewidzialny ;) Jeszcze nie zauważyłem problemów :D --edit-- Śmiem nawet twierdzić, że DivX-y chodzą płynniej (wcześniej film Niewidzialny cd2 miał pewne przycięcia, teraz nie :D ) |
A jak sie uwali upgradem to mozna starac sie o wymiane sprzetu?
|
Wersją 1.99 ktoś z forum manty uwalił już sanyo...
Może jest jeszcze jakaś nadzieja, że to nie wina loadera. :| Chociaż to i tak marna pociecha by była. edit: pomimo poprawy czcionek w 1.99, wstrzymam się z wgrywaniem, ze względu na rzekome problemy z przewijaniem. @DJ Michał - możesz to potwierdzić? Zauważyłeś inne problemy? |
Cytat:
--edit-- poszło bez problemów. Nie narzekam na Samsunga narazie :D |
|
U mnie już Cesarz trzeci śmiga na najnowszym sofcie ;)
I mimo, że jest na Samsungu, nie miałem żadnych problemów :D |
Cytat:
|
Mam E3 na Samsungu, oprogramowanie 1.95 weszło bez problemu, odtwarzacz chodzi jak burza :)
Teraz ściągam 1.97 i napiszę jaki jest efekt aktualizacji || |
Cytat:
@ Maciej - widzę powrót do korzeni (avatarek) :) |
Przed kupnem idzie jakoś sprawdzić wizualnie jaki loader posiada E3? ...różnią się może jakimś kodem, nr. serii itp? . Nie chodzi mi o wystukiwanie 5 1 6 8 :)
|
Proponuję przeczytać artykuł w najnowszym (1/2006) numerze CHIP'a. Jest tam porównanie stacjonarnych odtwarzaczy DivX i XviD. Może wniesie to coś nowego.
|
Cytat:
A właśnie - na stronie Manty jest kolejna wesja softu - 1.97. Po zmianach działają napisy 00:00:00 i poprawiono czcionkę. Jednak ze względu na pewne bugi, których niestety nie uniknęli oraz potencjalne zagrożenie ze strony Szajsunga, wstrzymam się i poczekam na jakąś pewniejszą wersję. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:32. |