Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czym sie rożni manta Emperor 2 od 3? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czym-sie-ro-ni-manta-emperor-2-od-3-a-59365/)

Mich@ł 28.03.2006 18:43

Cytat:

Napisany przez Smartek
oj wiele, poczytaj wczesniejsze posty..
nie chce sie powtarzac, bo coniektorzy moga mnie za to zbiczowac :P

Np. JA || || ||

Przeglądając forum Manty stwierdzam, że jest to bardzo często spotykany problem w cesarzu 3 :(

Smartek 28.03.2006 18:07

Cytat:

Napisany przez Morris
Coś mówiłeś? :>

oj wiele, poczytaj wczesniejsze posty..
nie chce sie powtarzac, bo coniektorzy moga mnie za to zbiczowac :P

Morris 28.03.2006 17:53

Cytat:

Napisany przez Smartek
A nie mowilem?! :P

Coś mówiłeś? :>

Smartek 28.03.2006 17:48

Cytat:

Napisany przez Dj Mich@ł
Witam :)
Coś się oststnio złego dzieje z moim Emperorem 3 :(

A nie mowilem?! :P

Morris 28.03.2006 17:34

Cytat:

Napisany przez Dj Mich@ł
Coś się oststnio złego dzieje z moim Emperorem 3 :(...

Coś w tym jest, bo i u mnie taki problem parę razy wyskoczył, ale rozwiązał się po resecie (wył/wł) ;)

Mich@ł 28.03.2006 14:04

Witam :)
Coś się oststnio złego dzieje z moim Emperorem 3 :(
Do tej pory wszystkie filmy odtwarzał bez problemów..
A teraz czasem pojawia się komunikat "Unsupported audio" lub "Unsupported Video" i film nie chce się odtworzyć. Co ciekawsze: dzieje się to również na filmach, które wcześniej odtwarzały się bezproblemowo :(
Myślę, że nie jest to wina Softu, bo na moim obecnym wszystko wcześniej działało bez problemu.
Czy pozostaje mi jedynie oddać go do serwisu?

P.S. @ Ed Hunter - jest to post - odpowiedź na Twoje pytanie w komentarzu do reputacji :)
Pozdrawiam

Wuduś 23.03.2006 23:43

hmm z tego co wyczytalem to lepszy E3 od P2 :hmm: no nic jak pozbede sie wysluzonego i dobrego E1 wezme jego wnuka Imperatora ;}

Piterniel 23.03.2006 22:28

http://forum.cdrinfo.pl/off-topic/58...ghlight=prince

andrzejj9 23.03.2006 22:25

Cytat:

Napisany przez Wuduś
O to moze sie podepne pod temat, zeby nowego nie zakladac :fiu:

W E1 denerwuje mnie wyswietlacz na gorze i ta niebieska oslepiajaca i nie wylaczalna z pilota poswiata dlatego zamierzam wymienic na Prince'a 2 (mam kupca) :) I moje pytanie brzmi czy ktos kto posiada P2 moglby w skrocie powiedziec jak sie sprawuje i czy posiada jakies znaczace lub mniej istotne wady...

Dzieki za odp :>

Chyba w tym topicu wcześniej było w miarę szczegółowe porównanie P2 z E3. Poszukaj (a jak znajdziesz, to powiedz, który post, bo sam chcę to jeszcze raz przeczytać ;) )

Wuduś 23.03.2006 18:36

O to moze sie podepne pod temat, zeby nowego nie zakladac :fiu:

W E1 denerwuje mnie wyswietlacz na gorze i ta niebieska oslepiajaca i nie wylaczalna z pilota poswiata dlatego zamierzam wymienic na Prince'a 2 (mam kupca) :) I moje pytanie brzmi czy ktos kto posiada P2 moglby w skrocie powiedziec jak sie sprawuje i czy posiada jakies znaczace lub mniej istotne wady...

Dzieki za odp :>

Air 23.03.2006 18:24

Cytat:

Napisany przez Dj Mich@ł

Mich@ł 23.03.2006 18:07

Cytat:

Napisany przez Air
WItam

W jaki sposób sprawdzić jaki firmware mam w swoim E3??

Wszystko chodzi wspaniale, tylko napisy mam ciut za nisko. Jeżeli daję wyżej, nic to praktycznie nie zmienia.

TUTAJ :)

Air 23.03.2006 13:42

WItam

W jaki spos***243;b sprawdzi***263; jaki firmware mam w swoim E3??

Wszystko chodzi wspaniale, tylko napisy mam ciut za nisko. Je***380;eli daj***281; wy***380;ej, nic to praktycznie nie zmienia.

Maciej 28.12.2005 08:34

E3, E3 i ciągle E3 ...już zapomnieli o nowych softach do E2 lub YoTrip.

esem 28.12.2005 07:48

Przenieście się na specjalistyczne forum www.manta.com.pl czy www.cesarz.glt.pl Tam znajdziecie fachową pomoc i wymianę poglądów na właściwym poziomie oraz: godnych przeciwników.
Na tym forum temat MANTY jest dla frustratów, niedowartościowanych, zazdrosnych, dumnych posiadaczy i nie wiem dla kogo jeszcze.
Ciekawe, że jest to już kolejny remark tematu. Manta już istnieje ponad rok, przynajmniej tyle mam mój Cesarz 1.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:09.