![]() |
a no i jestem w klasie językowej i trenuje karate :D
|
technik elektronik, specjalnosc automatyka przemyslowa
tak mi sie sie ten zawod spodobal, ze teraz studiuje socjologie. bezrobotny, nawet zarejestrowany :) |
aktualnie to :
óczem sie rzeby nie bydź gópim" i trenuje muay thai |
Cytat:
:spoko: tylko że nie każdy pracodawca rozumie to iż liczy się wiedza, doświadczenie i umiejętność myślenia |
Jestem prezesem TPSA...
|
ja mam wakacje :)
|
Cytat:
|
Aktualnie robie "przeciąg" w mieszkaniu ale coś nie wieje :D
No a tak to ucze sie w Liceum profilowanym kierunek zarządzanie informacją - pisze w profilu nawet :D Po wakacjach to już 3 klasa bedzie maturalna hehe || Prowadze kilka stronek internetowych...pływam...eksploatuje/naprawiam/remontuje rowery, sklejam papierowe modele zbieram pokemony (to ostatnie to już żart jest hehe) :D A tak najbardziej aktualnie na wakacjach robie sobie prawo jazdy :) |
A ja aktualnie mam wakacje ale pracuje sobie żeby sobie zarobić jakąś kase bo zawsze się może przydać... np. na kupno palnika dvd :)
A po wakacjach powrót do szkoły - Technik Elektronik Specialność sieci komputerowe :) |
Cytat:
A jakie mam łącze do internetu, człowieeeku || |
Ja aktualnei skonczylem gimnazjum nr 1 wOstrowie Wielkopolskim i teraz wybieram sie do 3 LO tez w Ostrowie na profilk mat-fiz ;p
|
Cytat:
Neostrada 128kbps z limitem 128kb ? :D |
przywóz, wywóz, drobne kradzieże .... hehe ||
|
Przedstawiciel handlowy w ... :)
Student III roku Administracji. Już w październiku IV. Mechanik własnej, ukochanej "beczki" :) - Mercedes 123 :) |
A ja wlasnie zdalem prawko i czekam na odbior:) po niedzieli powinienem juz legalnie jezdzic i rozjezdzac pieszych :P
Ucze sie w ogolniaku z rozszerzeniem mat-fiz-info. W przyszlym roku matura :( a pozniej ... pozniej to gdzie sie uda zahaczyc:) Aktualnie testuje swoj nowy zakup:D SE K700i :) i bede probowal wgrac polski jezyk :) A teraz prawie sie rozplywam z goraca !! Mam pokoj na poddaszu i jest strasznie po prostu. Termometr wskazuje mi wlasnie 34st C. A jutro bedzie jeszcze gorzej ;( Ale w sumie dobrze ... chociaz lato czuje :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:36. |