![]() |
Andrzej i Promi
Moi kochani! Ja też jestem tego samego zdania co Grzegorz. Musicie wiedzieć, że tu działa pewna siła. Chcąc przełączyć strumień wody na słuchawkę prysznicową, trzeba uchwycić grzybek i pociągnąć go w górę. Tak więc grzybek z trzpieniem musi być połączony bardzo mocnym spoiwem, bo inaczej się urwie. Tak więc propozycja eda, yahola lub Smartka wydaje się być najlepszym rozwiązaniem. To musi być "job twoju mać" ;) mocne i wytrzymałe. |
Cytat:
|
Bo to jest uszczelniacz, do tego trwale elastyczny.
Nie używałem, ale do tego, moim zdaniem, sie nie nadaje. A swoją drogą, mam też taką baterię, też z wyrwanym 'grzybkiem' i tak się zastanawiam - czemu ten grzybek nie jest po prostu nakręcany na ten wyciągany trzpień? :hmm: Kiedyś skleiłem na gorąco klejem z pistoletu i potrzymał może ze 2 tygodnie... W zasadzie bateria jest w kabinie, więc za bardzo nie ma potrzeby przełączania tym wody i tak sobie mam baterię bez tego grzybka. :szczerb: |
Cytat:
http://ceresit.pl/produkty/uszczelni...elniacze/cs-29 Pisza co prawda uszczelniacz ale do zludzenia wyglada jak silikon |
Dzięki za propozycje :), coś z tego wybiorę i zadziałam.
|
Cytat:
:fiu: |
nie no, bez przesady
silikonem, to sobie możesz :sciana: to już prędzej uwierzę w atlas... :rotfl: |
dobry silikon
|
Cytat:
edyta : a te elementy co nie sa odlewane spoko można dostać i wymienić a nie wiem czy tak samo będzie z innymi |
Metal i plastyk juz sklejono, podobno miloscia patrz Doda i Nergal.
|
Ja proponuję Poxilinę. Twardnieje w przeciągu 10 minut, po 2 godzinach osiąga twardość metalu, który można obrabiać (wiercić, piłować itp.).
|
Cytat:
|
w promocjach mozna dorwac po 20-30pln
a doswiadczenia moge zaswiadczyc, ze nie ma roznicy w wytrzymalosci takiej zabawki za 25 czy za 250pln (znaczy sie mam taka jedna tania od kilku lat i dziala, a Rodzicom pekla taka za 300 czy 400 - znaczy sie nie ma reguly) a jak naprawiac na sile - na klejenie UHU, Bizonem czy Kropelka narzekac nie moge - cos mocnego i powinno czas jakis wytrzymac ;) |
Epoksyd wzmocniony taśma.
Np. Distal. Ośmiorniczka. Lub wtopienie na gorąco. |
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:49. |