![]() |
Do Banany będzie przychodzić kobieta :idea:
Już ci ona te fiołki z głowy wybije :podbite: --- Kup na Pańskiej wężyk i lejek, w Rossmanie zestaw perfumów w likłidzie, wywal zaślepkie z lewej, wkręć wężyk, wsadź lejek i podczas defekacji dokonujesz wyboru perfuma, stosownego do nastroju. Do tego kup jakiś płyn do kąpieli, nowe duże ręczniki, świeżą pościel - i schowaj to wszystko przed tymi degeneratami, którzy z Tobą na barłogach leżą. |
Bzdura jakaś. Musi być ta górna część zdjemowalna. Nie ma bata.
|
Niestety-kibel jest niedeassemblowalny. Smrut musi byc.
|
oglądam jak przykręcić blat do szafek kuchennych, co moim zdaniem jest lekko bez sensu :hmm:
ja mam u siebie "rzucony" na szafki, ale nie były one z liroja-merlina :( więc mogą być inaczej montowane ... :D |
Ic filmiki sa za***iste||
|
no instrukcja godna miszcza ...
nie wiedziałem, że wode trzeba zakręcic przed montażem i to penie dlatego miałem wanne w całej łazience :sciana: ale o 11 lat za późno filmik sie pojawił :'( |
Nakrecilem na szybko filmik:hmm:
http://www.leroymerlin.pl/porady/mon...236602581.html |
To kaszana jest, nie żadna kiełbasa.
z tą spłuczką to też kaszana :sciana: Generalnie musisz wykręcić jak piszą wyżej...możliwe, że od spodu kręci się wkoło i przez to ci się nie udaje. Próbuj podważać pokrywę, żeby przyblokować to obracanie się, albo... :sciana: |
Bo dyski mogą padać, nagrywarki nie nagrywać, ale kibel MUSI być sprawny!
|
Dawno zaden temat nie dostal tak szybko tak wielu odpowiedzi, jak wlasnie temat o kiblu... :-P
|
Cytat:
|
No a jak Nimal mowil - czyli samym przyciskiem - tez nic
|
Krecilem tym kolkiem wokol przyciskow, dobre 10 min i nic. Najwyzej na wspolspaczy poczekam.
|
Wysusz kiełbasę na wiór. Wepchnij jeden koniec w tę szparę między pokrywą spłuczki a spłuczką, a drugi umieść w misce z wodą. Kiełbasa napęcznieje i podważy pokrywę.
Wracając do meritum - zrób jako Nimal i Kris powiadają. Sposobu Wawelskiego nie próbowałem, ale może w razie czego (jeśli coś jest nie tak z gwintem przy przycisku) to dobra myśl? |
Kręć tym kółkiem i po sprawie. U mnie wychodzi razem z przyciskiem (jednym).
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:45. |