![]() |
Cytat:
Czy autko jest bezawaryjne? To sie okaże dopiero!:) Na dzień dzisiejszy trudno cokolwiek wywnioskować. Każdy Producent twierdzi, że jego wyroby są bezawaryjne... później się okazuje, że nie jest tak do końca. Za rok lub dwa można będzie powiedzieć, że auto się dobrze spisuje pod względem bezawaryjności, korozja go nie zżera etc. |
Właśnie jeździełm z mamą po salonach bo chce kupić samochód. Są super obniżki cen bo od września wchodzą nowe modele np. Polo i Clio można kupić już za 33 tyś. Wolę oryginalne Renault niż Logana. Jak Logan to tylko z X-men ;)
|
Cytat:
|
Dla wyjaśnienia, źle to napisałem, to mama kupuje sobie samochód :D
|
Cytat:
Milczę dalej.:D:D |
Cytat:
Aleś się czepił :D |
fajnie.
tylko jak będzie to taka jakość jak policyjnych Aro pokazywanych w TVN to ja dziękuję za taki nowy samochód. :\ |
Cytat:
|
A jesli materialy sa kiepskie i za jakoscia stoi renault to co to tak wlasciwie znaczy?
No wlasnie - to znaczy dacia, czyli co? Nie bede tu pisal bo i tak wszystko wytnie cenzura ;) I to by bylo na tyle ode mnie. |
Cytat:
|
tak! pewnie! ADAC pokazuje fałszywki ^_^
życzę miłego dnia i uwaga na facetów w czarnych ganiturach i ciemnych okularach. :taktak: |
Cytat:
hehehe pieje. Ehhhh szkoda gadać :haha: ;) więc nie oceniaj auta rodzinnego na przykładzie testu łosia.:) Mozna powiedzieć, że zawiodła tu czujność marki Renault - najbezpieczniejszej marki rzekłbym naawet na świecie. (all model's by Renault have 5 stars in EuroNCAP test's :D ) |
Cytat:
http://www.euroncap.com/content/safe...?id1=6&id2=221 A poza tym to chyba nie powinien w ogóle być dopuszczony do sprzedaży Test łosia - test, który muszą przejść i zaliczyć wszystkie nowe samochody zanim zostaną wprowadzone na rynek. Polega na przejechaniu samochodem slalomu pomiędzy słupkami z odpowiednią prędkością. |
test losia jest obowiazkowy chyba tylko w holandii (albo jakims innym pojedynczym panstwie)
w pozostalych, w tym w polsce NIE trzeba go przejsc |
Cytat:
co do Holandii to może prędzej Finlandia - tam losi jak psów |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:35. |