Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dacia Logan (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dacia-logan-55321/)

ed hunter 12.08.2005 08:51

tak! pewnie! ADAC pokazuje fałszywki ^_^

życzę miłego dnia i uwaga na facetów w czarnych ganiturach i ciemnych okularach.

:taktak:

Igloo 12.08.2005 07:43

Cytat:

Napisany przez Damianos L
a ja gdzies czytalem ze niby te zdjecie Dacii po dachowaniu to fotomontaz....gdzies tam w kole bylo trawe widac czy cos...

chyba masz racje, że to fotomontaż. proponuje sie przyjżeć zdjęciu nr2 (jak leży na dachu). zero zniszczeń! szybki cale (brak szkła), lakier nieporysowany, ślady na asfalcie też niebardzo pasują. faktycznie wygląda na sciemę.

grzeniu 12.08.2005 00:32

A jesli materialy sa kiepskie i za jakoscia stoi renault to co to tak wlasciwie znaczy?

No wlasnie - to znaczy dacia, czyli co? Nie bede tu pisal bo i tak wszystko wytnie cenzura ;)
I to by bylo na tyle ode mnie.

MetalSlug 11.08.2005 21:38

Cytat:

Napisany przez ed hunter
fajnie.

tylko jak będzie to taka jakość jak policyjnych Aro pokazywanych w TVN to ja dziękuję za taki nowy samochód. :\

Materiały mogą być kiepskie, ale za jakością i tak stoi renault.

ed hunter 11.08.2005 11:07

fajnie.

tylko jak będzie to taka jakość jak policyjnych Aro pokazywanych w TVN to ja dziękuję za taki nowy samochód. :\

Air 11.08.2005 10:56

Cytat:

Napisany przez rycho
Chcesz mi powiedzieć, że Ty kupowałbyś na Alleg...
Milczę dalej.:D:D

:rotfl:

Aleś się czepił :D

rycho 11.08.2005 10:53

Cytat:

Napisany przez Air
Dla wyjaśnienia, źle to napisałem, to mama kupuje sobie samochód :D

Chcesz mi powiedzieć, że Ty kupowałbyś na Alleg...
Milczę dalej.:D:D

Air 11.08.2005 10:46

Dla wyjaśnienia, źle to napisałem, to mama kupuje sobie samochód :D

rycho 11.08.2005 10:26

Cytat:

Napisany przez Air
Właśnie jeździełm z mamą po salonach bo chce kupić samochód. Są super obniżki cen bo od września wchodzą nowe modele np. Polo i Clio można kupić już za 33 tyś. Wolę oryginalne Renault niż Logana. Jak Logan to tylko z X-men ;)

Milczę.:D

Air 11.08.2005 10:17

Właśnie jeździełm z mamą po salonach bo chce kupić samochód. Są super obniżki cen bo od września wchodzą nowe modele np. Polo i Clio można kupić już za 33 tyś. Wolę oryginalne Renault niż Logana. Jak Logan to tylko z X-men ;)

Proton 11.08.2005 08:48

Cytat:

Napisany przez demek
i nie ma sie temu co dziwic bo jest to dobra konstrukcja o wiele lepsza niz thalia i duzo mniej bezawaryjna

Chyba zbyt odważne słowa wypowiadasz. Nie mam nic do Logana, ale zechciej zauważyć, że zbyt udana konstrukcja to jednak nie jest, skoro oblała test łosia. Oczywiście można to poprawić...ale zaprzecza na dzień dzisiejszy o satysfakcjonującej konstrukcji.
Czy autko jest bezawaryjne? To sie okaże dopiero!:) Na dzień dzisiejszy trudno cokolwiek wywnioskować. Każdy Producent twierdzi, że jego wyroby są bezawaryjne... później się okazuje, że nie jest tak do końca. Za rok lub dwa można będzie powiedzieć, że auto się dobrze spisuje pod względem bezawaryjności, korozja go nie zżera etc.

nimal 11.08.2005 07:46

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
pitolisz i tyle

tez tak chcialem napisac, ale jakos sie powstrzymalem :piwo:
Cytat:

Napisany przez CIAPEK
Dla mnie to jest samochód dla ludzi którzy chcą mieć nowe auto za rozsądne pieniądze bez dla niektórych zbędnych bajerów.
Na zachodzie Dacia/Reanult zbiera pochwały za taką strategie.
pozdro

dokladnie :)

demek 10.08.2005 22:29

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
pitolisz i tyle.
Dla mnie to jest samochód dla ludzi którzy chcą mieć nowe auto za rozsądne pieniądze bez dla niektórych zbędnych bajerów.
pozdro

i nie ma sie temu co dziwic bo jest to dobra konstrukcja o wiele lepsza niz thalia i duzo mniej bezawaryjna

Damianos L 10.08.2005 22:28

Cytat:

Napisany przez Dorian
Nie chcę teorii spisku odstawiać ,ale czemu by Dacia nie miałaby się wywalić na teście łosia w Niemczech? Takie autko może zagrozić VW Fox'owi , pomimo wszystko Renault ma wyrobioną markę, a to Thalia z niego gorszymi materiałami. Przypominam,że Mercedes klasy A ( poprzedni model ) też na teście łosia odpadł i teraz ma ESP w standardzie bo inaczej upss. Bardzo fajne autko , myślę ,że za dobrą cenę - chociaż wolałbym używanego Mitsubishi Colt'a - z używek stoi najlepiej pod względem bezawaryjności - nawet przed Toyotą.

a ja gdzies czytalem ze niby te zdjecie Dacii po dachowaniu to fotomontaz....gdzies tam w kole bylo trawe widac czy cos...

CIAPEK 10.08.2005 21:31

Cytat:

Napisany przez rafal_101
Co sądzicie o samochodzie z super wyposażeniem o nazwie DACIA LOGAN??
Dla mnie to jest brzydkie auto, prawie bez wyposazenia i szkaradnym wnętrzem

pitolisz i tyle.
pozdro

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:30.