![]() |
hmmm, Tico to chyba nie za dobry wybór, osobiście nie miałem większej styczności z tym autem, jechałem nim może ze 2 razy, ale z tego co słyszałem to :blee:
osobiście wolałbym już chyba cinquecento albo seicento (bardziej to drugie) Opel corsa - nawet, nawet, ale ceny za jakiś dobry model od ~8 000 sam jakiś czas temu z roidzicami zastanawialismy się nad coprsą, bo była okazja kupić od znajomego. Niestety niezdecydowaliśmy się, a trochę szkoda. |
Eliasz - mowilem o tych starych Corsach... Wiem, ze z poczatku lat 90 mozna dostac za 2000 PLN z gazem, a za 5 to mysle juz spokojnie mozna 10 latka lyknac ;-D!
|
Cytat:
Tylko ciężko będzie znaleźć cienkiego do 5000 z gazem no i przynajmniej z silnikiem 900 bo na 700tki to nawet nie ma co patrzeć bo potrafią spalić nawet 10l gazu. A może jakies Uno z silnikiem 1.4, takie np http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62829420 |
@Max - aha, no chyba że tak, ale to już chyba stare auto, mi się nie podoba ;)
A trabanta byś nie chciał ;)^_^ Ewentualnie z VW to Golf II albo Jetta |
No wlasnie a moze Golfik II ? Znajomy kupil za 4000 w calkiem dobrym stanie 1.8GT elegancko mu to chodzi. Ja wlasnie zbieram kase na takiego.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Golf 2 i zaden inny nie wchodzi w rachube. Dlaczego? Mam wrodzona niechec do tych aut || Co do srejczensto ;) to znow mnie sie nie podoba, no i jest mniej miejsca. No, a tamte inne przyklady to juz poooza miom zasiegiem. |
Moja Żona jeździ Matizem, chyba już zaczął się 7 rok.
Autko bezbłędne, dla niej i dziecka w sam raz > jest to samochód który poza miasto nie wyjeżdża. Jedyna wada - to akumulator > mniejszy niż w maluchu. 2, 3 x w roku trzeba go doładowywać a na większy nie ma fizycznie szans. Chociaż ciągle jest oryginalny. Piszę to, bo myślę, że Tico ma ten sam problem. Aha, Matiz mojej Żony to full wypas: ABS, poduchy, elektryczne szyby itp itd. 8 ) |
Cytat:
Ostatnio zimą dwa lata temu. Auto jak i akumulator mają 7 lat.:) |
Cytat:
Pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam Sejczentosa silnik 900-tka juz 5 rok i jezdze, oprocz wymiany akumulatora i kilku drobiazgow nie ma co narzekac... tikaczem jezdzilem kilka razy, zaleta od sejczentosa to 5 drzwi, ale tylko, jesli chodzi o jazde to podobnie, ja mialem wrazenie ze bardzej twarde zawieszenie i sie czuje kazdy kamien, uskok, zla nawierzchnie, szczegolnie czuja to pasazerowie z tylu bo skacza na siedzeniu i wala glowa w dach, ogolnie auto potrafi dac kopa przy tych rozmiarach na autostradzie do 150 dalem w czache dalej juz nie szlo i halas byl juz zbyt duzy, jesli ma byc to auto do pracy, aby podjechac tu i tam, to nie zastanwiaj sie... ten przebieg to trzeba sprawdzic, trzeba zobaczyc co sie zuzylo, bo potem okaze sie ze wydasz 4500 tys. a drugie tyle bedziesz musial zainwestowac w remont
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:49. |