![]() |
Cytat:
Ale jak tylko przyjadą płyty instaluję Ubuntu :) A w piątek może wkońcu znajdę czas na instalację Suse 10 :taktak: |
Moze chodzi wam o qtconfig ?? Trzeba zainstalowac qt3-<costam>config, odpalic qtconfig i przestawic systemowe czcionki.
Troche to zabawy - jak Ci sie uda w kolejne 5s to jestes master. Ja np. tak naprawilem rozwalone pl czcionki w kadu. PS. mgit to ja juz wole to sobie normalnie doinstalowac niz robic jakies aktualizacje ubuntu->kubuntu. Tak czy inaczej jak instaluje ubuntu to powinienem miec mozliwosc zainstalowania kde od razu z plyty - tak ja uwazam. |
Cytat:
moze zaraz sprobuje na susku.. (dodam, ze odrazu wykryl karte sieciowa, odpowiednio zainstalowal - do niej podlaczony jest router, ktory ODRAZU ruszyl podczas instalacji i yast dociagnal update'y.. lepiej niz na xp!) pozdro ;) |
Ja wymieklem na sterach do radeona (nie chce tych systemowych, chce te z ATI) bo nic mi z tego nie wyszlo. Jak czytalem jak to ludzie probuja robic, to stwierdzam ze to najbardziej skomplikowana procedura instalowania firmowych sterow (tzn ATI na Ubuntu).
Poza tym: pisze make - command not found pisze gcc - command not found jak juz zainstalowalem, kompiluje program z #include <stdio.h> - brak stdio.h - tak sie bawic nie bedziemy, Ubuntu niestety wkrotce ustapi ... jak bede mial tylko chwile sprobuje te Mandrive, bo jednak MDK taki tragiczny nie byl ... |
wyslali mi plytki 8 marca
i dzisiaj doszly :D 66 plyt.. http://starzaki.eu.org/~smartek/ubuntu1.jpg http://starzaki.eu.org/~smartek/ubuntu2.jpg sorka za jakosc, ale nie chcialo mi sie aparatem robic :) |
mi pisze ***380;e wys***322;ali p***322;ytki 18.03 :)
Smartek, p***322;aci***322;e***347; cos? |
Cytat:
@Bazo - nie płaci się nic :) |
Cytat:
NIC SIĘ NIE PŁACI |
mgit,
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ladne to pudeleczko :D jutro rozdam w szkole tata w pracy i zejdzie :taktak: NIC NIE PLACILEM.. a dostarczyl kurier MASTER LINK :) |
90 CDs requested in 2006-03-09. 50 CDs approved and sent to the shipping company in 2006-03-15.
hmm to za tydzien powinny byc :> |
Mo***380;ecie mi wyt***322;umaczy***263; dlaczego tylko 15CD?
"45 CDs requested in 2006-03-01. 15 CDs approved and sent to the shipping company in 2006-03-08. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping." :| @Smartek zam***243;wi***322;e***347; 45Cd, a dosta***322;e***347; 66? |
Widac plytki przyjdzielaja jak leci :| ...
|
Cytat:
Zamówiłem jeszcze raz, bo u mnie w klasie poskładali już zamówienia, a tu towar od hurtowni przyjdzie, ale w mniejszej ilości niż miała być i będą się zabijać o płyty :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:23. |