![]() |
Ja chce wersje DVD, tak zeby bylo od razu tam KDE itd. Te wersje CD sa kiepsciutkie ... bardzo marne.
A te darmowe to zamowie jak znowu mnie zaprosza na taka impreze. |
Cytat:
wiec chyba nie bede zamawial tylko zassam :) |
a ja to co zamowilem to rozdalem i to tam gdzie sie znaja czyli w szkole w moim profilu, 2 sztuki leza u mnie :)
|
A ja tam zam***243;wi***281; znowu du***380;***261; ilo***347;***263; i rozdam :D
|
Patrix mgit ale z Was dobrzy samarytanie;) zamówcie kilka bemek ja bede chetny po jedną
ale popieram trzeba szerzyc open source:spoko: |
Cytat:
|
dzis dostałem ubunciaki i chyba sobie panie na poczcie przywłaszczyły 15 sztuk bo z zamówionych 45 dotarło 30, a paczka była z jednej strony rozcieta tak, ze mozna było wyciagnać pare sztuk.
jak tylko zrobia z tego uzytek to niech sobie biorą :D myslałem, ze nie bede miał co z nimi zrobic, a tu juz zostało mi tylko 2 sztuki :spoko: |
Cytat:
A ja właśnie cenię Ubuntu za to, iż mało rzeczy zawiera w stadardowej instalcji. Nie instaluję się mi masa różnego dziadostwa... Mam to co mi potrzeba. Ale to też ma swoją wadę - trzeba dużo zasysać z internetu, a jak ktoś ma kiepskie łącze to klops z tego wychodzi... A tak na marginesie, jak chcesz KDE to ściągasz Kubuntu ;) |
No wlasnie nie, bo na kubuntu nie dziala sporo rzeczy z ubuntu (np. generowanie pakietu binarnego ze skryptu ATI), wiec kubuntu to jest jakas pomylka - ubuntu z KDE, to jest jedyna sluszna droga (caly czas twierdze ze to blad, ze wersja na CD nie ma KDE, ale to pewnie celowy zabieg marketingowy, zeby za darmo bylo tylko mniej popularne Gnome a nie KDE).
A instalator przeciez nie instaluje wszystkiego co jest na plycie tylko to co sie wybierze, po to mi jest wlasnie potrzebna wersja DVD - zeby sobie lepiej dobrac to co chce na starcie, zamiast potem wszystko pojedynczo sciagac i doinstalowywac. |
Ukazała się niedawno wersja 6.06 beta 2 Ubuntu/Kubuntu/Xubuntu/Edubuntu. Jak zwykle zachęcam do testowania ;)
Download Ubuntu 6.06 Beta 2 Download Kubuntu 6.06 Beta 2 Download Xubuntu 6.06 Beta 2 Download Edubuntu 6.06 Beta Ogłoszenie dot. Ubuntu/Kubuntu/Edubuntu 6.06 Beta 2 Ogłoszenie dot. Xubuntu 6.06 Beta 2 |
Od dzi***347; mo***380;na zam***243;wi***263; za free na CD
Kubuntu: https://shipit.kubuntu.org/ Ubuntu: https://shipit.ubuntu.com/ |
Cytat:
:spoko: Request changed successfully |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:15. |