![]() |
Mi Ubuntu przyszło po 5 tygodniach od zamówienia. Płyty nieźle wytłoczone , ładne opakowanie , tylko nie lubie gnome i sobie zostawiłem tylko jedną kopie , sam teraz użytkuje Debiana Sarge 3.1 , max stabilny i na dwóch płytach dvd jest cała masa pakietów.
|
Cytat:
|
Przychodzę sobie dzisiaj ze szkoły, a tu SUPRICE.. Przyszły płytki z Linuxem UBUNTU :D
Właśnie "szaleję" z LIVE CD i przyznam, że całkiem, całkiem :) |
dzis dzien taki do du.. pupy, przychodze po pracy do domu, patrze a tu jakas wymietolona, wypchana koperta a4,
otwieram, a tu sie plytki wysypuja :) dokladnie 44 (18 zestawow x86, 2 zestawy AMD64, 2 zestawy Power PC) wszystkie cale, swiezutkie i jeszcze cieple zostawiam dla siebie po kopii, a reszta pojdzie na prezenty dla znajomych :) |
25 ubuntu 1 suse zobaczymy czy dojdzie lol
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Teoretycznie do transportu powinno się odczepić radiator... no chyba że bude miałeś zaplombowaną.
Ja raz miałem Szybką paczką problemy. Kupiłem bude chefteca w angela.pl i ukradli ją. Kurier raz dzwonił i tylko go widzieli. Na szczęście wysłali mi drugą. |
Zamówiłem Ubuntu. Ale mam refleks :) A mam pytanko dostał ktoś SuSe ?? Oprócz tego Pana na początku??
|
Cytat:
|
Cytat:
Przy zamówieniu podałem imię Michał a adres Dłużec. Na paczce pisało Michas :D A adres Dsuiec i mimo tego doszło :D |
Cytat:
taa a nie lepiej zamiast 'ł' pisać 'l' itd ? :) PS Ja czekam na te płytki na stronce info, że już wysłane ;) |
Cytat:
|
zobaczymy...
U mnie w adresie tez jest 'ż' takze ciekawei ciekawie... ps. zamowilem SuSE i czekam... |
Mozna jeszcze zamawiac tego SuSe?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:29. |