Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Darmowe płytki z Linux Ubuntu (https://forum.cdrinfo.pl/f5/darmowe-plytki-linux-ubuntu-52995/)

coby6 25.08.2005 09:14

Mi Ubuntu przyszło po 5 tygodniach od zamówienia. Płyty nieźle wytłoczone , ładne opakowanie , tylko nie lubie gnome i sobie zostawiłem tylko jedną kopie , sam teraz użytkuje Debiana Sarge 3.1 , max stabilny i na dwóch płytach dvd jest cała masa pakietów.

Patrix 25.08.2005 16:29

Cytat:

Napisany przez coby6
tylko nie lubie gnome i sobie zostawiłem tylko jedną kopie , sam teraz użytkuje Debiana Sarge 3.1 , max stabilny i na dwóch płytach dvd jest cała masa pakietów.

a co to za problem zadoić i doinstalować, ba na pewno sie da :D

Mich@ł 02.09.2005 18:59

Przychodzę sobie dzisiaj ze szkoły, a tu SUPRICE.. Przyszły płytki z Linuxem UBUNTU :D

Właśnie "szaleję" z LIVE CD i przyznam, że całkiem, całkiem :)

NeoFighter 02.09.2005 19:13

dzis dzien taki do du.. pupy, przychodze po pracy do domu, patrze a tu jakas wymietolona, wypchana koperta a4,

otwieram, a tu sie plytki wysypuja :) dokladnie 44 (18 zestawow x86, 2 zestawy AMD64, 2 zestawy Power PC)

wszystkie cale, swiezutkie i jeszcze cieple

zostawiam dla siebie po kopii, a reszta pojdzie na prezenty dla znajomych :)

memorando 03.09.2005 00:03

25 ubuntu 1 suse zobaczymy czy dojdzie lol

Ziele 03.09.2005 00:18

Cytat:

Napisany przez NeoFighter
dzis dzien taki do du.. pupy, przychodze po pracy do domu, patrze a tu jakas wymietolona, wypchana koperta a4,

otwieram, a tu sie plytki wysypuja :) dokladnie 44 (18 zestawow x86, 2 zestawy AMD64, 2 zestawy Power PC)

wszystkie cale, swiezutkie i jeszcze cieple

zostawiam dla siebie po kopii, a reszta pojdzie na prezenty dla znajomych :)

Chyba wszyscy dostają w tych kopertach. Moja była tak wytłamszona że pudałka miałem pogięte. Nasza poczta jest chyba w tym najlepsza. Raz listonosz prenumerowane czasopismo z płytkami złamał w pół i wepchał do skrzynki. Było ze sztywnym klejonym bokiem więc chyba wiadomo co się z nim stało... szczęście ze płyt nie połamał. Najlepsze jest to że czasopismo wchodziło do skrzynki bez potrzeby składania :O

memorando 03.09.2005 00:22

Cytat:

Napisany przez Ziele
Chyba wszyscy dostają w tych kopertach. Moja była tak wytłamszona że pudałka miałem pogięte. Nasza poczta jest chyba w tym najlepsza. Raz listonosz prenumerowane czasopismo z płytkami złamał w pół i wepchał do skrzynki. Było ze sztywnym klejonym bokiem więc chyba wiadomo co się z nim stało... szczęście ze płyt nie połamał. Najlepsze jest to że czasopismo wchodziło do skrzynki bez potrzeby składania :O

a kurier lepszy??? dałem kompa kurierowi to rozwalil mi procka tzn wrzucił chiefa bude na ramię uderzył pewnie za mocno puściły zaczepy od gigabyte i wyrwały z socketa proca, heh naśmieszniejsz że procek cały zmasakrowany wymienili mi tzn oddali cała kase za niego pomimo że teoretycznie niemusieki. Kurier jak przepraszał dzwoniąc pytał się dlaczego on dzwoni?? bo on nie wie jemu tylko kazali zadzwonić lol pewnie przez jego *****izm uznali mi reklamację:)

Ziele 03.09.2005 01:23

Teoretycznie do transportu powinno się odczepić radiator... no chyba że bude miałeś zaplombowaną.
Ja raz miałem Szybką paczką problemy. Kupiłem bude chefteca w angela.pl i ukradli ją. Kurier raz dzwonił i tylko go widzieli. Na szczęście wysłali mi drugą.

grzeshiek 03.09.2005 01:25

Zamówiłem Ubuntu. Ale mam refleks :) A mam pytanko dostał ktoś SuSe ?? Oprócz tego Pana na początku??

memorando 03.09.2005 08:39

Cytat:

Napisany przez Ziele
Teoretycznie do transportu powinno się odczepić radiator... no chyba że bude miałeś zaplombowaną.
Ja raz miałem Szybką paczką problemy. Kupiłem bude chefteca w angela.pl i ukradli ją. Kurier raz dzwonił i tylko go widzieli. Na szczęście wysłali mi drugą.

heh niemusialem bo zaznaczylem traktowanie jak szkło i ubezpieczenie na 6000 mieli szczęśce że tylko proca mi rozwaliło bo kurier który doniósł pod drzwi niósł jak dziecko tylko dlatego niebyło więcej uszkodzeń:) ja chciałem tylko zwrot za proca i zwrócili heh bez ceregieli praktycznie

Mich@ł 03.09.2005 14:26

Cytat:

Napisany przez Ziele
Chyba wszyscy dostają w tych kopertach. Moja była tak wytłamszona że pudałka miałem pogięte. ...

Mnie nawet w dobrym stanie przyszły :) Koperty nie były pomięte :D

Przy zamówieniu podałem imię Michał a adres Dłużec.
Na paczce pisało Michas :D A adres Dsuiec i mimo tego doszło :D

Patrix 03.09.2005 14:43

Cytat:

Napisany przez Dj Mich@ł

taa a nie lepiej zamiast 'ł' pisać 'l' itd ? :)

PS
Ja czekam na te płytki na stronce info, że już wysłane ;)

Ziele 03.09.2005 14:46

Cytat:

Napisany przez Dj Mich@ł
Mnie nawet w dobrym stanie przyszły :) Koperty nie były pomięte :D

Mi też tak imie przekręcili zamiast ł dali s. Ale za to ń dobrze zmamienili na n

Kasprzak 03.09.2005 15:40

zobaczymy...
U mnie w adresie tez jest 'ż' takze ciekawei ciekawie...

ps. zamowilem SuSE i czekam...

REi 03.09.2005 15:43

Mozna jeszcze zamawiac tego SuSe?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:29.