![]() |
mi tam ubuntu przyslali i cale sie rozeszlo bez wersji x64 bo sam czekam na takowego proca ;)
a co do SuSe to mam mieszane uczucia, a noz kaza zaplacic ??? i wtedy jak kolo z podpisu Smartka :> |
mnie juz z poczatku przerazila ilosc pytan w tym formularzu, OmG! :)
tez bym w kupe nie chcial wdepnac.. :P pozdro ;) -edit- no, mam wypelniony formularz [wszedzie NONE :P] i czekam na potwierdzenie "free'watosci" :P... i klika sie "submit" :P |
Cytat:
|
przeczytalem i napisali "free", wiec chyba nie bedzie tak jak w naszym pieknym kraju, ze free to nie free :>
|
Zamówiłem, ciekawe czy oby na penwo nie skażą zapłacić :)
|
Cytat:
pozdro ;) |
Skoro mi przyslali za darmo to dlaczego Wy macie placic? Nie rozumiem tego dziwnego zamieszania.
|
Właśnie zamówiłem 4CD z Ubuntu :) 2 pod AMD64 i 2 pod x86. Ciekawe kiedy przyślą.
|
Cytat:
PS Co tam Ci zapakowali ?! :D |
Dostalem 2 plyty DVD:
DVD1: - VM HOT Lab for Novell Open Enterprise Server (Level One) - VM HOT Lab for Novell Open Enterprise Server (Level Two) - Technical Resources DVD2: - ISO images for Live SUSE LINUX Preffesional 9.3 - VM HOT Lab for Novell Identity Manager on Novell Open Enterprise Server - Install documentation for SUSE LINUX Proffesional 9.3 |
nooo to czekamy teraz jak przysla ||
|
Mam nadzieję, że przyślą mi płytki, ponieważ mam w nazwie miejscowości literę "Ł" i myślę, że nie będą mieli problemów z polskimi czcionkami w zamówieniu... Bo na UBUNTO czekam i się doczekać nie mogę :\
|
Cytat:
|
Cytat:
Mój kolega mieszka w Łodzi i w zamówieniu napisał Lodz, i wszystko doszło... |
zamówienie złożone :) ile rzeczywiście trzeba czekać około 8 tygodni ?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:48. |