![]() |
|
kurde bawi***322;em sie tym kubuntu i mam problem z mycha optyczna opto 325 jak klikne/rusze rolka to mi kursor ucieka ca***322;kiem na lewo i w nic trafi***263; nie idzie qrcze :P
|
Ja mam gorszy problem z ubuntu/kubuntu
Wi***281;cej info tu: http://forum.ubuntu.pl/viewtopic.php?p=48615 |
hmm jako ze moj roboczy PC jest w serwisie :( , zasilacz sie spali***322; i mam nadzieje ze nie zabral ze soba jeszcz czgos .... siedze teraz na PII 350 mhz || na ubuntu ...brakuje mi jakies paczki ... i nei wiem za bardzo jak ja sciagna***263; :(
|
Cytat:
Oryginalnie w ubuntu jest pewnie cos w rodzaju apt-geta lub pochodne. Zajrzyj na forum o ubuntu, ktore swoja droga jest chyba najlepiej rozwinietym forum o jednej dystrybucji. pozdro |
Cytat:
W Ubuntu jest apt-get + synaptic Po dodaniu odp. ***378;r***243;de***322; nie powinno by***263; problem***243;w z zale***380;no***347;ciami bo Debian ma tony pakiet***243;w |
Cytat:
Jak ja nie lubie zlosliwych ludzi.. :P |
|
hmm jako ze ubuntu to okrojony debian to chyba nie obsluhuje paczek .rpm tylko .deb ? ...
pozatym cialem wgrac opere.deb i mi jakis blad wyskoczyl ze cos jest nie obslugiwane ... chyba zaraz najnowsze kubuntu zainstaluje :( ... |
To by***322;o do smartka kt***243;ry ma suse 10.0
|
Cytat:
pozdro |
Cytat:
A wracając do paczek. Istnieje taki fajny program jak Alien, który "przerabia" paczki rpm w deb'y. @mgit Poszukaj rozwiązania swojego problemu na Ubuntu Forums. Tam naprawdę jest MASA informacji, które mogą Ci pomóc. |
Te***380; sobie zam***243;wi***322;em, a co! :fiu:
(fajne nalepki daj***261;, to dlatego :haha: ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:31. |