![]() |
Cytat:
Du***380;o ludzi zamiast yasta wybra***322;o smarta kt***243;ry na 10.1 dzia***322;a pono***263; bez zarzutu |
Cytat:
Wie ktoś jak uruchomić tlena na SuSe bo już nie wiem... prubowałem z kopote+jaber+bramka server chrome ale tam piszą że to wyłączyli więc jakieś pomysły ?? PS. Na forum ubuntu olali mój post dotyczący netu (( |
Cytat:
|
Cytat:
EDIt ju***380; se poradzilem jak teraz kontakty odzyska***263; :> |
Cytat:
w Agenta tlena wpisz help i zobacz jakie komendy Ci zwróci. |
Kontakty se przepisze z panelu o2 :) ale jak je doda***263; jak doda***322;em piterniela adres to pisze ***380;e jest niedostepny a w panelu o2 pisze ***380;e jest jak najbardziej dostepny :( czyli jest cu***347; nie tak :(
|
Cytat:
|
nie wiem jutro si***281; z tym pomencze, musi si***281; jako***347; da***263; ustawi***263; :D
|
Cytat:
Na polskim forum to różnie bywa z odpowiedziami... |
wlasnie przyszlo mi 20xCD ubuntu i kubuntu:D
jutro zabieram sie za instalacje:) |
no mam od joujoujou, ale na razie nie mam gdzie postawić....
|
Cytat:
|
Cytat:
Do parapetu mam za daleko. :P |
tez dostalem pare dni temu, ale ja skromnie bralem 3xcd i starczy
|
Coprawda nie chodzi o darmowe plytki, ale sie dopisze.
Otoz dostalem wlasnie zamowiony numer Linux+Extra z Ubuntu 6.06 na 3 DVD i musze powiedziec ze goscie zrobili to rewelacyjnie. Zarowno wydanie papierkowe jest po prostu swietnym kompendium i instrukcja know-how, tak i spis softu zapowiada przemyslana zawartosc plyt (oczywiscie Gnome + KDE). Pobawie sie tym w tym tygodniu i jezeli udalo im sie zrobic jeszcze taka wersje instalacyjna ktora zainstaluje sie ze sterami obslugujacymi OpenGL w ATI, to to wydanie mozna uznac za genialne :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:48. |