![]() |
Cytat:
|
Narazie chyba sobie to odpuszcze.
Mr_spock daj znac jak przyjdzie cos w rachunku. |
Cytat:
|
Cytat:
nie moze to byc na koszt osoby odbierajacej, bo z jakiej racji? ona o tym nie zostala poinformowana wiec nie moze byc obciazona. a nawet jesli to mozna sie odwolac, a jak nie to sad. a opatnosc ze strony kompa? jak? dostawca netu mnie za to naliczy? tez raczej niebardzo co ciekawe, nr tego komunikatora jest zastrzezony |
Co do rachunków to nie sądze żeby się coś pojawiło na nim więcej.
Ja kiedyś używałem jakiegoś darmowego programu do dzwonienia, nazwy już nie pamiętam, chyba coś z Bubble Call...a może inaczej ?? nazwa zresztą nieistotna. Wszystko pięknie, darmowy, można było gadać max. na jednej rejestracji chyba pół godziny na stacjonarne. Oczywiście skorzystałem z opcji darmowego dzwonienia :) Osoba do której się dzwoniła widziała zagraniczny numer (chyba USA albo UK) Na rachunku nic się nie pojawiło nieoczekiwanego. Program oczywiście był demem działającym o ile dobrze pamiętam to chyba do końca roku 2004. Po tym czasie aby z niego korzystać trzeba było kupić wersje full. |
dzwonilem do francji na budke telefoniczna, gadalem prawie godzine (po 2") wiec napewno jest bezplatny.
|
a jest jakiś podobny program (czyt. darmowy :) )do dzwonienia na komórki ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie ale z innej beczki , jest książka telefoniczna w Internecie ale osób prywatnych nie firm ,kiedyś pamiętam była na tp ,nigdzie nie ma .
|
O ile się nie myle to nie ma juz internetowej książki telefonicznej z klientami indywidualnymi (nie ma bo chodziło coś chyba o ochrone danych osobowych).
Są za to elektroniczne wydania książek telefonicznych na CD. Kiedys do lokalnych gazet były dołączane. Możesz też ściągnąć z eMula albo jakiegoś innego programu p2p. |
sprawdzaliście może na Caller ID jaki numer sie pojawia jak sie dzwoni przez ten program ?
|
Cytat:
|
O co z tym chodzi ??
"The other party is busy" |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:30. |