![]() |
Programik spoko, właśnie dzisiaj go dorwałem. Wydzwaniam teraz wszędzie do Polski, kto ma stacjonarke, średnio gadam po 30 minet :D jakie limity po minucie???
Kupiłem tez jeden kredyt i za połączenia na komórki pobierają 0.189999 euro na polskie komórki i 0.18 euro na angielskie, nie próbowałem na inne. |
wsio pisze na ich stronie - jak kupisz kredyt 1 euro to wszystkie rozmowy na stacjonarki w wymienionych krajach sa nadal free i NIE MA OGRANICZENIA do minuty, jakie jest bez zakupu limitu
krotko mowiac - oplaca sie zeby miec te stacjonarki :) |
Cytat:
|
Właśnie może i ja bym kupił jakieś kredytki :D Tylko @nimal napisz jak płaciłeś, bo tam widze 3 metody: CreditCard, PayPal i TopUp Code. Właściwie to nie wiem co znaczy to ostatnie.
|
tez chce kupic ale nie wiem ktory sposob najlepszy :D
|
Tam można kupić przez tzw. "TopUp Code". Czy to może być takie jak przez SMSa ?? Jak ktoś się zna niech da cynk :)
|
mam tragiczna wiadomosc
przed kilkoma chwilami probowalem zadzonic do polski na stacjonarke i ukazala sie wiadomosc, ze juz nie jest free of charge :( chyba zbanowali polske - za duzo osob dzwonilo za free albo nasz piekny kraj cos wymyslil zeby obciazyc kochanego voipbustera sprawdzcie jak u Was czekam na info i szukam przyczyn... |
Ja jak dzwonie to mi mówią, że nie mam nic na koncie.
Wydaje mi się, że jak zakupisz jakiś kredyt u nich (np. za 1 euro) to już będziesz mógł dzwonić. Bo na stronce dalej pisze, że do PL za free. Tylko trzeba przynajmniej ta najmniejszą kwote zakupić, wtedy nawet ograniczenia na 2 minuty nie będzie. EDIT: Jednnak kiszka :( do PL już nie za free ;( pogadane ;/ |
eee
czy to jeszcze działa ? da sie sms zapłacic im albo cos ? |
zadajecie pytania na ktore odpowiedz jest na stronie programu
oznacza to ze nawet go nie sciagneliscie wiec po cholere zadajecie pytania? |
Cytat:
|
Cytat:
a ja mam dobrą wiadomość :) z zajfon.pl można dzwonić za darmo i na stacjonarne i na komórki (też zagraniczne) |
Spam czy coś rzeczywiście wartego uwagi..?
|
Pierwszy post i adres, czego się spodziewasz...
|
Tej pierwszej możliwości, dlatego nawet nie chciało mi się sprawdzać..
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:18. |