![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Problem z Counter Strike'm
Dzisiaj reinastlowałem cs'a i co się okazało - po zainstalowaniu half life i patcha do niego, odpalilem standardowo instalatora cs'a i nagle wyskoczył błąd jak na załączonym obrazku.
Na początku pomyślałem że to wina płyty, bo już trochę porysowana była. Ściągnąłem więc cs'a jeszcze raz i co? TEN SAM BŁĄD!!!! Czyli uszkodzony instalator można wykluczyć... więć dlaczego mi to go**o wyskakuje?? System to win XP dodam ze wczesniej takich problemow z zainstalowaniem cs'a nie mialem na XP.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
a jaki to CS 1.5 czy 1.6? wyczysc rejestr, bo zwykle reinstalowanie nic nie daje, gdy bledy znajdowaly sie w rejestrze... masz oryginalnego CS'a?... hmm skoro sciagales z netu to raczej nie no coz moze faktycznie jest uszkodzona instalka?
|
|
|
#3 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
i jeszcze jedno ten blad wyskakuje... w roznych miejscach - tj. jak uruchomie instalator to blad moze wyskoczyc podczas kopiowania innego pliku innego niz jak poprzednio probowalem zainstalowac
Ostatnio zmieniany przez DreamCrusher : 01.01.2004 o godz. 22:41 |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Moze to byc wina plików instalacyjnych,a moze byc uszkodzona lub za mocno podkrecona pamiec. Miałem kiedys takie klopoty i sie okazało ze jedna kosc do dupy była! Chociaz to nawet niemozliwe ze u was trzech to sie stalo-ale nie szkodzi przetestowac albo wyjąc jedną kostke i spróbowac na jednej zainstalowac.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Mam nadzieje że się nie pogniewasz
zuk4u ale też wrzuce swój problem z CS.Przy włączaniu consle taki mi błąd wywala. Instalowałem wszystko już pare razy i nic. Ktoś dobry (nie pamietak kto) powiedział że nie mam STREMów. hmmm moje pojęcie moge określić na zielone
|
|
|
|
#7 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
Cytat:
jak coś będę wiedział to dam znać... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
![]() |
OK udalo mi sie - wcisnalem reset i skandisk wykryl mi blad w
C:\WINDOWS\Prefetch\CSVcostam czyli w pliku zwiazanym z cs'em. Po tym jak mi go naprawil, cs zainstalowal sie juz bez zadnych problemow. update: teraz przy probie wejscia sa server pojawia mi sie ten sam błąd, ktory ma Miles
Ostatnio zmieniany przez DreamCrusher : 02.01.2004 o godz. 18:55 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
sluchajcie... moze wszyscy macie skopana instalke? u mnie CS (zarowno 1.5, jak i nowy 1.6 na Steam'ie) instaluje sie pieknie i dziala tez pieknie, szczegolnie 1.6 jest rewelacyjnie stabilny i nigdy mi sie jeszcze nie zawiesil nawet po 10h grania
|
|
|
#11 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
michal_zb, to moze skasuj zawartosc katalogu Prefetch
|
|
|
#12 |
|
Guru
![]() |
Ok ju z wiem ze to byla wina... nagrywarki, tzn.
hl'a i cs mam na 2 plytach ktore sa dosc porysowane wiec uzywalem zawsze ngarywarki do zainstalowania ich zeby cd rom sie nie meczyl z odczytem. kiedy teraz wszystko instalowalem z cd-romu (hl'a i cs'a) to wszystko pieknie smiga! wogole jak zainstalowalem samego hla z nagrywarki i probowalem uruchomic to mi wyskakiwal blad ze hl.exe wykonal niedozwolona operacje... bla bla bla; jak zainstalowalem z cd-romu to uruchomil sie bez problemu. wydalo mi sie to troche dziwne wiec sprobowalem zainstalowac rip'a hitmana 2 i co sie okzalo - podczas instalacji w nagrywarce wyskoczyl blad; a z cd-romu pieknie sie zainstalowalo oczywiscie nie ze wszystkim tak jest - musialbym teraz przetestowac swoje plyty jak je nagrywarka czyta, np. zainstalowalem teraz z nagrywarki faraona i dziala.. powiedzcie co to moze byc, bo nie wiem, co mam o tym sadzic
|
![]() |
|
|