![]() |
Dlatego warto co lepsze huby trzymac w "ulubionych" , w ten sposob nigdzie sie nie zgubia;) Co do dociagania plikow to jak gosc nas odetnie lub sam wylaczy klienta dc++ to jescze nie ma problemu. Problem jest wtedy gdy to co sciagalismy od tego goscia mial tylko on(co naogol nie jest prawda - wystarczy tylko poszukac). Wazny jest tylko rozmiar, nazwa pliku sie nie liczy. Dla przykladu : sciagnelismy 300 MB fimu Daredevil (nazwa pliku Daredevil.avi), gosc sie rozlaczyl wiec zaczynamy szukac. Wklepujemy "Daredevil" i patrzymy co na wyszukiwarka wywali. Jesli jest to cos ogolniedostepnego to znajdzie jeszcze sporo plikow daredevil.avi o takim rozmiarze jaki nam jest potrzebny. Zdazyc sie moze ze znalezione zostana pliki o tych samych rozmiarach ale o innej nazwie np Daredevil.DVDRip.XVid.avi . Wtedy wystarczy wyedytowac nazwe pliku ktorego mamy juz sciagniete te 300 MB i dociagnac reszte pod inna nazwa. Hehe troche to zamotane ale bardzo pomocne:)
|
Cytat:
Z góry THX. |
Cytat:
Nie mam linku na szczescie... |
Cytat:
I czy napewno napisałeś poprawną nazwę tego soft'u ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
osobiście polecam czeskie i szwedzkie huby. transfer dobry i dużo materiału - namiary na sąsiadów z południa http://www.galy.szm.sk/hub_list.htm te z północy znależć nietudno - od czego google w końcu. aha, problem z niektórymi "wypasionymi" hubami polega z regóły na ilości sharingu - są takie które do wejścia wymagają i ze 100 gb... no ale na szczęście LAN jest ;P
pozdrawiam, MArcin |
Taa lan to dobra sprawa jak trzeba wiecej share;) Ja sobie jakos radze bez ( max dam rade udostepnic z 30 GB ) i jest git. Ostatnio wziolem sie za BitTorrent. Niezla zabawka i jest wszystko na biezaco, a i transfery tez niezle ( np zassalem Startrek Nemesis DVDRip przy srednim transferze 45KB/s:P )
|
skąd ściągnąć tego StealhDC? wie ktoś?
|
Cytat:
To co jest w necie jest RABNIETE :( Niechodzace :P Ja ci swego nie dam :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak niemiałeś zamniaru dawac to sie niechwal na lewo i prawo. |
Cytat: