Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 08.09.2004, 19:21   #1
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Stery do klawiatury TRACER TRK-18MUT

Jak w temacie. Dysponuje ktos sterownikami do tego modelu klawiatury Tracera. Bo dyskietke ktora mialem z klawa przy zakupie ulegla destrukcji a nie zrobilem kopii sterownikow.
Szukalem juz wszedzie na google, komputerswiat, chip i nic a tam zawsze mieli duza baze sterownikow. Wiec jezeli ktos by znalazl do niej sterowniki to bede bardzo wdizieczny. A i dolaczylem zdjecie.

THX z gory
Dołączone obrazki
Stery do klawiatury TRACER TRK-18MUT-tracer_klawiaturaultratouchtrk18mutdualcap_5917.gif 

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.09.2004, 20:53   #2
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Spróbuj wysłać e-maila z prośbą o sterowniki...
http://www.tracer.pl

i kliknij "Help Desk"
Stary 08.09.2004, 21:02   #3
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
przecie to ta sama klawiatura co TRK-18Mus tylko w innej obudowie -> Stery <- poszukaj ale nie polecam iinstalowac ich na xp bo z tego co wiem powoduja problemy z grami - gra minimalizuje sie.

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.09.2004, 21:06   #4
Remix
Capo di tutti capi

Data rejestracji: 24.09.2002
Remix niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam!

ja tak sie spytam troszke z innej beczki...

myslalem nad klawiaturka TRACER TRK-18MUS (Ultra Soft - Ty masz Ultra Touch) roznia sie tylko ksztaltem (Twoja ma podstawke na nadgarstki)

moje pytanko... jak sie sprawuja te klawiaturki? trafia sie w klawisz za kazdym razem? nie ******a Ci sie? widze, ze nie maja entera w ksztalcie L tylko plaski,,, wygodne to jest?

napisz mi cos na temat funkcjonalnosci tej klawiaturki.
Stary 08.09.2004, 21:14   #5
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez remix
Witam!

ja tak sie spytam troszke z innej beczki...

myslalem nad klawiaturka TRACER TRK-18MUS (Ultra Soft - Ty masz Ultra Touch) roznia sie tylko ksztaltem (Twoja ma podstawke na nadgarstki)

moje pytanko... jak sie sprawuja te klawiaturki? trafia sie w klawisz za kazdym razem? nie ******a Ci sie? widze, ze nie maja entera w ksztalcie L tylko plaski,,, wygodne to jest?

napisz mi cos na temat funkcjonalnosci tej klawiaturki.
NA poczatku jest sie trudno przyzwyczaic. Mi to zajelo jakies 2 tygodnie i juz trafiam idealnie w klawisze. A Enter jest wygoodniejszy niz taki standardowy ( dla mnie ) Tylko ta moja ma troche za krotki kabelek. Ale mozna zrobic przedluzke jak komus trzeba. Ogolnie bardzoo dobry wyrob polecam.

-----EDIT-----

Kurcze jade na XP. Ale zadko ostatnio gram w giery. Te sterowniki so tylko pod 2k i NT. To jak bym mial instalowac na XPeku to wybrac pod NT..??

Ostatnio zmieniany przez andy : 08.09.2004 o godz. 21:29
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.09.2004, 23:30   #6
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Kurcze jade na XP. Ale zadko ostatnio gram w giery. Te sterowniki so tylko pod 2k i NT. To jak bym mial instalowac na XPeku to wybrac pod NT..??
mozesz sprobowac moze wydali nowsza wersje - wiem ze jak moj kolega zainstalowal te sterowniki to mu gry sie same minimalizowaly a w dxdiag przy tescie wywalal ze test przerwany przez nacisniecie klawisza a bez sterow bylo all ok.

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: