![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stery do klawiatury TRACER TRK-18MUT
Jak w temacie. Dysponuje ktos sterownikami do tego modelu klawiatury Tracera. Bo dyskietke ktora mialem z klawa przy zakupie ulegla destrukcji a nie zrobilem kopii sterownikow.
![]() ![]() ![]() Szukalem juz wszedzie na google, komputerswiat, chip i nic a tam zawsze mieli duza baze sterownikow. Wiec jezeli ktos by znalazl do niej sterowniki to bede bardzo wdizieczny. A i dolaczylem zdjecie. THX z gory
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
|
|
|
#3 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
przecie to ta sama klawiatura co TRK-18Mus tylko w innej obudowie -> Stery <- poszukaj ale nie polecam iinstalowac ich na xp bo z tego co wiem powoduja problemy z grami - gra minimalizuje sie.
|
|
|
#4 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
ja tak sie spytam troszke z innej beczki... myslalem nad klawiaturka TRACER TRK-18MUS (Ultra Soft - Ty masz Ultra Touch) roznia sie tylko ksztaltem (Twoja ma podstawke na nadgarstki) moje pytanko... jak sie sprawuja te klawiaturki? trafia sie w klawisz za kazdym razem? nie ******a Ci sie? widze, ze nie maja entera w ksztalcie L tylko plaski,,, wygodne to jest? napisz mi cos na temat funkcjonalnosci tej klawiaturki.
|
|
|
#5 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
-----EDIT----- Kurcze jade na XP. Ale zadko ostatnio gram w giery. Te sterowniki so tylko pod 2k i NT. To jak bym mial instalowac na XPeku to wybrac pod NT..??
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 08.09.2004 o godz. 21:29 |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat: