![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
![]()
Wotam
Poszukuje tekstu lub mp3 o tresci/tytule takim jak w temacie. Tekst chcialbym aby byl taki jaki na filmie haker. Niestety googlarka nic nie znalazla ciekawego. Szukajki MP3 tez nic. Chodzi mi glownie o sam tekst ale zeby bylo PL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
wez mikrofon i do dziela
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() |
nie chce napisow. chce sam deklaog hakera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
hmm, a nei byl to czasami text wymyslony na potrzeby filmu...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]() a moze znacie jakis dekalog hackera?? chodzi mi tylko i wylacznie po to aby bylo smiesznie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
wg mnie nie ma czegos takiegio jak dekalog hakera, ale jest manifest
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Ja mam cos takiego... ----------- Z pamiętnika hackera 27.05 Dzisiaj tata kupił mi komputer. Po dokładnym zapoznaniu się z instrukcja zaczałem go poznawac. Kolega pokazal mi jak sie włacza gry. Gralem do pozna w nocy. 28.06 Strasznie boli mnie glowa, to chyba po tym graniu wczoraj. Kolega przyniosł mi fajny film pt. "Hackers". Po krotkim wahaniu postanowiłem zostac hackerem. Zadzwonilem do serwisu i powiedzialem, zeby mi podlaczyli modem. Potem grałem cała noc w quake'a. 29.06 Odpalilem internet!!!!!!!!! Wow! ale tu jest super, jednak nie chce zaprzatac sobie głowy bzdurami w koncu mam byc hackerem. Do wieczora sciagałem gole dziewczyny, zaczynam kapować jak to jest byc hackerem. Potem grałem w quake'a. 30.06 Cholera! zablokowalem sie w 3 planszy quake'a, co robic? Dzisiaj znow wlaczylem internet. Znalazlem strone hackerska, co za radosc!!!! Pozgrywałem mnostwo plikow i tekstow, dzis bedzie pracowity dzien. Cholera nie wiem gdzie mi sie wszystko zgralo!!!! Nie moge niczego odnalezc! Daje sobie spokoj z szukaniem i gram w quake'a. 1.07 Przyszedl dzis do mnie kumpel, pokazal mi gdzie sie zgralo to z wczoraj, bede dzis musiał to wszystko przeczytac!!!! Znow właczylem internet, nie wiem czego szukac. Wylaczam internet i gram w quake'a, cholerny swiat nie moge przejsc tej 3 planszy. 2.07 Zaczalem czytac dzisiaj teksty hackerskie, nic z nich nie rozumiem, musze isc do mojego nauczyciela od informatyki. Ponadto doszedlem do wniosku, ze musze sie odrozniac od pospolstwa. Po ponownym obejrzeniu "Hackers" poszedlem do sklepu i kupilem bluze do kolan, lancuch od krowy, spodnie z krokiem przy kostkach i kolczyk do nosa. Jestem juz hackerem. 3.07 Ale kicha nauczyciel nie wiedzial co pisza w tych tekstach, powiedzial ze to chyba po angielsku, ale ja się nie poddaje w koncu jestem hackerem. Przeszedlem trzecia plansze w quake'u!!!!!!!! Ale zaraz sie zablokowałem w czwartej . Dzisiaj kumpel przyniosł mi program mIRC i powiedzial, ze to cos takiego jak party-line tylko, ze na komputerze. Do pozna instalowałem ten cholerny program, jak juz sie zainstalował to wciaz mi pisalo "not connected" Cholera wie dlaczego. 4.07 Dzisiaj dowiedzialem sie co to *****. Teraz wiem ze ja to hacker a reszta to lamerzy. Kumpel znow mnie poratował i uruchomil mIRCA. Do pozna w nocy gadalem na jakims kanale. Poprzesylali mi wiele programow, ktore zaraz bede sprawdzał. Mowili ze to najnowsze programy hackerskie. Ale fajny ten IRC. 5.07 Cholera oszukali mnie, zaden program się nie odpala!!!! Wchodze na IRC'a i wyzywam ich od lamerow, oni mi na to ze ja sam jestem *****. No to ja mowie ze jestem hacker, a hacker a ***** to roznica. 6.07 Powiesil mi sie Windows, czekam na serwisanta, nie moge grac ani hackowac! 7.07 Serwisant powiedzial ze musze zaplacic dosc duzo za naprawe bo sie cos z systemem stalo i trzeba poł komputera wymienic. Zaplacilem i mowiac mu ze jest lamerem pozegnałem go. Znow mam internet ale nie mam quake'a, cholera znow bede musial od nowa przechodzic. Dzis na IRC'u wszedlem na kanał #hackpl ale tem kicha nikt nic nie gada. Postanowilem zagaic jakas gadke i się zapytalem czy ktos ma kody do quake'a, niestety cos się stało chyba z mIRC'em i zanim nadeszła odpowiedz od nich napisało mi ze jestem "banned" czyzby znow awaria systemu? 8.07 Dzisiaj pojechalem do babci, powiedzialem jej, ze jestem hackerem a ona mi powiedziala ze nie wie co to jest. Ale z babci *****. Po powrocie do domu odpalilem mIRC'a i wszedlem na #hackpl nikt sie do mnie nie odzywa. Powiedzialem, ze ten co sie do mnie nie odezwie to *****. Nikt się nie odezwał. 9.07 Dzisiaj odezwal sie do mnie jakis koles z #hackpl i powiedzial abym zmienił nicka a ja mowie mu ze nie moge bo mi sie pilot od TV zacial, a w koncu co go obchodzi co ja ogladam? Wychodze z IRC'a i gram w quake'a, kurde juz prawie jestem przy koncu. 10.07 Ale ze mnie idiota, dowiedzialem sie ze, nick to ksywa na IRC'u, ale dlaczego mam ja zmienic czyzby "God_of_Hackers" to zly nick? Ale dla dobra sprawy zmienilem teraz jestem "Master_of_hack", wchodze na mIRCA i gadam z tym kolesiem ktory wczoraj mi powiedzial abym zmienil nicka. Pyta sie mnie o system no to ja mowie, ze mam Windowsa 95.... Niestety komp mi sie co chwila wiesza wiec dzis juz nic nie napisze. 11.07 Dzisiaj pohackuje na ostro, mam nowego Windowsa 98 to bedzie czad. Wchodze na #hackpl i wyzywam wszystkich od lamerow aby ich sprowokowac, nikt nie zwraca na mnie uwagi. Gadam z tym kolesiem co zawsze, a on sie mnie pyta czy mam linuxa, ja mu mowie że nie mam dostepu do nowych gier i jeszcze w to nie gralem. 12.07 Dzis jest moj dzien, kolega z #hackpl powiedzial, ze pomoze mi sie włamac gdzies. Mowi ze to bedzie jakis *.org.pl. Czuje sie wreszcie doceniony. Bedziemy dzialac wieczorem. Teraz bede grac w quake'a aby sie odprezyc. ..To znow ja wlasnie sie wlamuje, kumpel mi mowi co mam robic, jestem juz na serwerze cokolwiek moze to znaczyc. Czuje ze to jest wlasnie to. Mam juz dostep do ich twardych dyskow teraz im pokaze. Kasuje wszystko co mi wpadnie w rece, gdy juz nic nie ma, wracam na IRC'a. Kumpel sie pyta czy logi wykasowałem, ja mu mowie, ze wykasowalem wszystko i nic nie maja na twardzielu. 13.07 Rano przyszli do mnie jacys ludzie w czarnych garniturach i powiedzieli ze sa z NASK'u ja im na to ze nie jestem zainteresowany zadnymi promocjami, a oni zabrali mnie na komisariat, gdzie spisaly mnie gliny. Powiedzieli mi ze nie mam prawa do dotykania zadnego komputera. Wiec siedze i dyktuje kumplowi co ma pisac, ale sie nie poddam postanowilem zostac phreakerem. -----------
![]() |
#10 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
chyba nie zropzumieliście kolege w filmie wystąpiło coś takiego jak deklaog hacera i tego szuka
![]()
![]() |
#11 | |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 | |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Na 99% jestem pewien, ze ten text (dokladniej chyba 3 zdania, bo reszta to piosenka Funki filona
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
# NIGDY NIE USZKADZAJ SYSTEMU. MOŻESZ NAPYTAĆ SOBIE BIEDY.
# NIGDY NIE ZMIENIAJ PLIKÓW SYSTEMOWYCH, OPRÓCZ TYCH, KTÓRE POWINIENEŚ ZABEZPIECZYĆ AŻEBY NIE ZOSTAĆ WYKRYTYM I TYCH KTÓRE SAM ZABEZPIECZYŁEŚ ABY ZYSKAĆ BEZPIECZNY DOSTĘP W PRZYSZŁOŚCI. # NIE MÓW NIKOMU O SWOICH CZYNACH, PROJEKTACH Z WYJĄTKIEM OSÓB, KTÓRYM UFASZ. # KIEDY WYSYŁASZ SWOE PALNY PRZEZ BBS's MÓW MGLIŚCIE KIEDY JE OPISUJESZ. BBS's MOŻE BYĆ KONTROLOWANY PRZEZ SIŁY RZĄDOWE. # NIGDY NIE UŻYWAJ PRWADZIWYCH IMION, NR. TELEFONU KIEDY PRZESYŁASZ PRZEZ BBS's # ZOSTAW SYSTEM W TAKIM STANIE JAK GO ZASTAŁEŚ. # NIE WŁAMUJ SIĘ DO KOMPUTERÓW RZĄDOWYCH. # NIE MÓW O SWOICH PLANACH PRZEZ TELEFON DOMOWY. # BĄDŹ PRZEZORNYM AŻ DO PRZESADY. TRZYMAJ WSZYSTKIE MATERIAŁY W BEZPIECZNYM MIEJSCU. # ABY STAĆ SIĘ PRAWDZIWYM HAKEREM MUSISZ HAKEROWAĆ. NIE MOŻESZ TYLKO SIEDZIEĆ I CZYTAĆ NA OKRĄGŁO PLIKÓW TEKSTOWYCH LUB WISIEĆ NA BBS'sie. TO JEST TO CZYM MA BYĆ I JEST HAKING. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
![]() ![]() |
Cytat:
Ladny ale ja chce z filmu haker Cytat:
![]() |
||
![]() |