![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czerwcowy rekord odwiedzin pobity !!!
pewnie za sprawą Kaji i Madzi :-D
![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Oj tak wczoraj było gorąco rekord za rekordem ... ![]() ALE NA LAURACH NIE SPOCZNIEMY !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Nieźle, nieźle... Poza tym końcówka roku obfituje w napływ nowych osób na Forum, coraz szybciej przybywa nam użytkowników zarejestrowanych - pewnie przez ukrycie większości działów
![]() Szkoda tylko, że czyny udział w dyskusjach bierze tylko mała grupa (w stosunku do liczby osób zarejestrowanych).
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Monti a które działy sa zablokowane dla gosci - CDR Zabezpieczenia na pewno bo mój nauczyciel infy nie mogł wejsc ? który jeszcze ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
![]() |
Wyloguj się i zobacz
![]() ![]() ![]() ![]()
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
O kurde o tych zabezpieczeniach nie wiedziałem ale bardzo dobrze to wymysleliście - maci e rzynajmniej goscia prawdziwy jako tako mail ! zaraz sprawdze dzieki ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Niezłe to naprawde niezłe ! BTW wszedze szukałem porzadnie napisanej NETYKIETY a teraz mam ją pod nosem ! Dzienki ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
Ale faktycznie to forum dopiero sie rozkręciło w tym roku....asz strach pomysleć co bedzie w następnym ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
mam swoja teorie nt. tego naglego ruchu - to brac studencka powrocila do akademikow gdzie beda chlac tfu swietowac sylwestra i teraz nadrabiala zaleglosci - widze to po moich kolegach z akademikow - stad moja teza ze rekord sie szybko nie powtorzy
a niestety dwuetapowa rejestracja dla nikogo nie bedzie brama - bo co ztego ze trzeba podac real adres jesli na tlenie na jedno konto masz trzy - jestem pewien ze tego skrypt nie sprawdza - i jedna osoba moze robic za trzy a takich helpmanow, travisow i radoskur'ow to nie powstrzyma bo to urodzeni zadymiarze - zostaje tylko bananaek co nie zmienia faktu ze podoba mi sie ukrycie czesci forum przed przypadkowymi goscmi... czy nie ma mozliwosci usuniecia kont nieaktywnych 'dluzej niz'? dalo by to pojecie o ruchliwosci na forum a i odcizylo caly system
![]() |
![]() |
#12 | |||
Użyszkodnik
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dalej to sie zobaczy... ![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
A jak z pozamykanymi i sarymi postami - wszystko przeciesh jest / |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użyszkodnik
![]() |
Postów póki co nikt nie będzie kasował, samo ich istnienie niczego nie obciąża.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
i tam wpisac co chcesz ![]()
![]() |
![]() |