![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czerwcowy rekord odwiedzin pobity !!!
pewnie za sprawą Kaji i Madzi :-D
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Oj tak wczoraj było gorąco rekord za rekordem ... ALE NA LAURACH NIE SPOCZNIEMY !! |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Nieźle, nieźle... Poza tym końcówka roku obfituje w napływ nowych osób na Forum, coraz szybciej przybywa nam użytkowników zarejestrowanych - pewnie przez ukrycie większości działów
dla Gości (Guests).Szkoda tylko, że czyny udział w dyskusjach bierze tylko mała grupa (w stosunku do liczby osób zarejestrowanych).
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Monti a które działy sa zablokowane dla gosci - CDR Zabezpieczenia na pewno bo mój nauczyciel infy nie mogł wejsc ? który jeszcze ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użyszkodnik
![]() |
Wyloguj się i zobacz
W zasadzie cały dział DYSKUSJE jest wtedy niedostępny. Aby go zobaczyć należy się zarejestrować, dodatkowo należy podać prawdziwy email bo rejestracja jest dwuetapowa, na maila przychodzi wiadomość którą nalezy zwrotnie potwierdzić Myślę że to wystarczająca ochrona przed cwaniakami i nieproszonymi gośćmi
|
|
|
|
#7 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
O kurde o tych zabezpieczeniach nie wiedziałem ale bardzo dobrze to wymysleliście - maci e rzynajmniej goscia prawdziwy jako tako mail ! zaraz sprawdze dzieki ! |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Niezłe to naprawde niezłe ! BTW wszedze szukałem porzadnie napisanej NETYKIETY a teraz mam ją pod nosem ! Dzienki !
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
Ale faktycznie to forum dopiero sie rozkręciło w tym roku....asz strach pomysleć co bedzie w następnym
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
mam swoja teorie nt. tego naglego ruchu - to brac studencka powrocila do akademikow gdzie beda chlac tfu swietowac sylwestra i teraz nadrabiala zaleglosci - widze to po moich kolegach z akademikow - stad moja teza ze rekord sie szybko nie powtorzy
a niestety dwuetapowa rejestracja dla nikogo nie bedzie brama - bo co ztego ze trzeba podac real adres jesli na tlenie na jedno konto masz trzy - jestem pewien ze tego skrypt nie sprawdza - i jedna osoba moze robic za trzy a takich helpmanow, travisow i radoskur'ow to nie powstrzyma bo to urodzeni zadymiarze - zostaje tylko bananaek co nie zmienia faktu ze podoba mi sie ukrycie czesci forum przed przypadkowymi goscmi... czy nie ma mozliwosci usuniecia kont nieaktywnych 'dluzej niz'? dalo by to pojecie o ruchliwosci na forum a i odcizylo caly system
|
|
|
|
#12 | |||
|
Użyszkodnik
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dalej to sie zobaczy...
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
A jak z pozamykanymi i sarymi postami - wszystko przeciesh jest / |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użyszkodnik
![]() |
Postów póki co nikt nie będzie kasował, samo ich istnienie niczego nie obciąża.
|
|
|
|
#15 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
i tam wpisac co chcesz