![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
master - ty na modemie jedzisz? to tydzen minie zanim cos rozsadnego zassasz - radze ci pozostac przy mulku - ftp'y to nie dla ciebie... niestety
i jeszcze jedno - po co ftp? ladujecie to na edyski - zakladacie kilka - i po zawodach - i nie ma problemu z tym ze ktos musi o to dbac
|
|
|
|
#17 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
na edysk - mozna wepchnac 20MB - jakbysmy załozyli ze dwa konta to 40mb powinno styknac www.edysk.pl |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Ok thx juz słucham Zelea - potrzebuje czesc Prosaca / pierwszy plik zdaje sie exe bo mam dwie czesci
|
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#21 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Laser mam problem
wyslalem Ci wlasnie ta pierwsza czesc pliku ktorego chciales i po wyslaniu po chwili przyszedl mi komunikat ze nie doszla do Ciebie ta wiadomosc nie wiem czemu moze masz zapelniona skrzynke nie wiem nawet zmienilem rozszerzenie z exe na dat zeby jak by cos nie bylo zadnych problemow no nie wiem sprubuje jeszcze raz mam nadzieje ze sie uda no a jak nie to sprubuje jeszcze pozniej
|
|
|
#23 | |
|
Gość
|
Cytat:
Nie uzywam mula od paru dobrych miesiecy... FTP jest jak najbardziej dla mnie... stety... Edyski sa dla amatorow... |
|
|
|
|
#24 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
master chyba nie wiesz z kim gadasz - mam DOSKONALE pojecie ile zajmuja pliki mpc i ogg (te smieci mp3 tez)
i jesli uwazasz ze edyski sa dla amatorow - twoje prawo, chyba nigdy nie wiedziales jak z tego kozystac
|
|
![]() |
|
|