Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.02.2006, 16:31   #31
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja bym nic mu nie robil tylko od razu ze skory obdzieral... a jakby tracil przytomnosc cudzilbym amoniakiem... a na miejsca swiezo obdartej skory sypal sol, ciekawe ile by wytrzymal...

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.02.2006, 17:30   #32
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez mallow
ja bym nic mu nie robil tylko od razu ze skory obdzieral... a jakby tracil przytomnosc cudzilbym amoniakiem... a na miejsca swiezo obdartej skory sypal sol, ciekawe ile by wytrzymal...
obawiam się, że i tak krócej niż te zwierzęta..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2006, 21:07   #33
adixo

Data rejestracji: 02.01.2003
adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Szokujący film
adixo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2006, 23:02   #34
patchu
Nowy na forum

Data rejestracji: 26.01.2005
patchu w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
wymierzneie sprawiedliwosci wobec nich w ten sposob nie jest takze na miejscu bo zrobilibysmy dokladnie to samo co oni robia.
ci ludze powinni byc skazania na wieczna samotnosc a kare napewno wymierzy i Bog po smierci
niestety nie ma sily na ludzka podlosc
patchu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2006, 23:21   #35
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez patchu
wymierzneie sprawiedliwosci wobec nich w ten sposob nie jest takze na miejscu bo zrobilibysmy dokladnie to samo co oni robia.
ci ludze powinni byc skazania na wieczna samotnosc a kare napewno wymierzy i Bog po smierci
niestety nie ma sily na ludzka podlosc
Po pierwsze jakos nie pasuje mi dla kogos takiego okreslenie: "czlowiek" a nawet "zwierze".. brak slow jak kogos takiego okreslic.. po prostu czuje sie urazony, ze mnie <i mi podobnych> nazywa sie ludzmi tak samo, jak "to cos"..
poza tym nie wydaje mi sie, by to, ze Bog wymierzy im kare po smierci mialo cos zmienic.. taki ktos nie bardzo mysli o tym co sie z nim stanie po smierci i chyba raczej odczucie na wlasnej skorze moze tylko dac mu do zrozumienia.. nie watpie by Bog wymierzyl im kare za to, bo nie jestem ateista..
chodzi mi o to by zmienic ta sytuacje i te zwierzeta nie musialy juz cierpiec..
Stary 20.02.2006, 23:44   #36
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez patchu
masz troche racji, ale dla mnie robienie czegos takiego niewinnemu (wlasciwie bez powodu), a odplacanie sie tym samym komus kto to robi, troche sie od siebie rozni.....

wielu sie tu ze mna nie zgodzi, ale np. morderstwo dla pieniedzy (z jakiegos powodu) tez jest wg mnie "lzejsze" od morderstwa dla przyjemnosci (w tym przypadku morderca jest juz nieodwracalnym smieciem i zwierzeciem, ktory robi to "for fun")
a nie powiesz mi, zeby byl jakis powod dla ktorego gosc z filmu nie usmierca tych zwierzat przed zdzieraniem skory... moze oprocz tego by sobie glowy nie zaprzatac jeszcze usmiercaniem....

nie czyn drugiemu co Tobie nie mile... ciekawe czy ten @#(@*# z filmu chcialby byc na miejscu tych zwierzat...

nie mowiac juz o tym, ze mowimy o wymierzaniu "kary" pod wplywem emocji a nie jakiejs chlodnej kalkulacji
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2006, 22:35   #37
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
niech ktokolwiek kto widzial film powie, czy nie chcialby zeby temu sadyscie zrobiono to samo

chce wiedziec, czy jest ktos, w kim sie takie odruchy nie obudzily, jezeli tak to jestem pod wrazeniem

zwierzeta nie sa tak okrutne jak ludzie, co za zwyrodnialy gatunek
Stary 21.02.2006, 23:05   #38
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez pykson
niech ktokolwiek kto widzial film powie, czy nie chcialby zeby temu sadyscie zrobiono to samo

chce wiedziec, czy jest ktos, w kim sie takie odruchy nie obudzily, jezeli tak to jestem pod wrazeniem

zwierzeta nie sa tak okrutne jak ludzie, co za zwyrodnialy gatunek
Ja bym chciał, żeby ten człowiek znalazł się w takiej sytuacji, bo może wtedy w końcu zrozumiałby, co robił tym zwierzętom (bo naprawdę nie sądzę, żeby robiąc to był tego rzeczywiście świadomy..). Natomiast nigdy nie zrobiłbym sam czegoś takiego. W tym momencie przestałbym się tak naprawdę różnić od niego, bo czy ktoś na coś takiego zasłużył, czy nie, wykonanie tego to barbarzyństwo..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.02.2006, 00:23   #39
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
bo czy ktoś na coś takiego zasłużył, czy nie, wykonanie tego to barbarzyństwo..
mozesz to tlumaczyc chwilowa niepoczytalnoscia
(w moim przypadku nie byloby o nia trudno po probie ogladniecia tego filmu)
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.02.2006, 23:35   #40
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Ja bym chciał, żeby ten człowiek znalazł się w takiej sytuacji, bo może wtedy w końcu zrozumiałby, co robił tym zwierzętom (bo naprawdę nie sądzę, żeby robiąc to był tego rzeczywiście świadomy..). Natomiast nigdy nie zrobiłbym sam czegoś takiego. W tym momencie przestałbym się tak naprawdę różnić od niego, bo czy ktoś na coś takiego zasłużył, czy nie, wykonanie tego to barbarzyństwo..
a ja tak szczerze mowiac mysle, ze "to cos" wiedzialo co robi i bylo tego swiadome.. a co gorsza bylo przy tym widac wielka wprawe.. <- naprawde przykro pisac takie rzeczy..
a co do kary.. ja tez uwazam, ze ten ktos powinien zostac potraktowany, tak jak te zwierzatka.. tyle, ze ja rowniez nie moglbym sie zdobyc na cos takiego..

Twoje uprawnienia: