![]() |
Cytat:
wszyscy operatorzy po budowali infrastruktury - czas na obnizanie polaczen :spoko: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Jezeli nie bedzie dla danego klienta dotowal telefonu bo ta osoba kupi go po cenie rynkowej albo nabedzie we wlasnym zakresie to wtedy mozna jej obnizyc polaczenia. Co ciekawe wypowiadal sie o tym ktos z ERY ale do tej pory panuje cisza ... PS Ciekawe wlasnie zalogowalem sie do IBOA i nie moge nic zrobic kolo abonamentu bo cialge jest tylko do odczytu ikazda mi czekac. Czyzby wszyscy zmieniali po akcji POPa? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Andrzejj9 - fakt poczatek numer odroznia operatorow ale jak bedzie mozna przejsc z numerem to juz sie to zmieni. Poza tym nie ma innej mozliwosci aby ktos z numerem 602 xyz xyz przeszedl do plusa i dostal np 601 xyz xyz jak ten bedzie zajety ...
|
Ja przedłużając w IDEI umowe na rok nie wziałem nowego telefonu tylko wybrałem/wynegocjowałem sobie inne usługi. Oto one: 10minut/40sms, pakiet 50 sms, sekundowe naliczenie od pierwszej sekundy i to wszystko przez caly czas trwania umowy (1 rok). Oprócz tego mam standadowe 30min/120sms z abonamentu, za który płace niecałe 50zł brutto. No i oczywiście neiskończony kapitał minut za 2zł miesięcznie. Teraz odstaje co miesiąc rachunek na kwote coś okolo 51-52zł :)
|
Cytat:
... i tak jak widac na zalaczanym obrazku 'goraco' to sprzedaja sie perpaid'y bez telefonow :spoko: |
Cytat:
nie bedzie - przeczytaj uwaznie jesli dostaniesz sie na strone idei>mialem te taryfe - ale jestem towarzyski i jeden numer mi nie wystarczal, a na innych mnie rypalo po kieszeni |
Cytat:
calkowicie sie z toba zgadzam - tym bardziej, ze ten nowitki telefon za 1 zeta laduje na gdzieldzie lub w komisie i dotyczy to 80% sprzedanych w promocji telefonow |
Cytat:
|
ja mam nadzieję, że "change your network, not your number" w przypadku np heyah na pop będzie bezpoblemowe...
ale to już życie zweryfikuje natomiast jeśli mówimy o umowach abonenckich to rozwiązanie takiej umowy wiąże się [chyba] z karą. przynajmniej takie coś widziałem jakiejś umowie [bo sam nigdy takiego czegoś nie podpisywałem] a zmiana operatora to IMO rozwiązanie umowy. inaczej nalezy sie liczyc z kosztami zapisanymi w umowie |
Umowe podpisujesz na 1 lub 2 lata. Po tym okresie umowa przeistacza się w umowe nieokresową, która można zerwac bez żadnej kary.
|
Cytat:
|
też tak sobie tą sytuację wyobrażam.
mnie ciekawi czy będę mógł zachować mój nr heyah [bardzo fajny numer :D] i przejsc do chociażby popa |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:30. |