![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... podziękujcie heyah, gdyby nie oni Tepsa nie kiwnęłaby palcem w bucie !
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Cytat:
ERA kontra PLUS GSM kontra IDEA = CORAZ LEPSZE TARYFY ZNIŻKOWE
"Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące" Donna Watsonon Ostatnio zmieniany przez Mily666 : 22.06.2004 o godz. 11:44 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
No i jestem juz w nowej taryfie. Dostalem esemeska z wiadomoscia ze juz jestem w nowym planie taryfowym po 5 sekundach i co... i cacy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Ale to by dłużej trwało. A tak to nastąpiła mala rewolucja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Zetoxa - zobaczymy bo przy takiej ofercie oraz wygodzie ladowania konta beda musieli cos zrobic z telefonami abonamentowymi. Inaczej nie pol miliona ale kilka milionow im zmieni uslugodawcow
![]() |
#6 |
Zlotowicz
![]() |
Ja też czekam aż coś się zmieni w abonentach, bo jeśli nie to papa Optimo 30 w IDEI.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Epol wlasnie cos jest nie tak. Skoro place 255 zl abonamentu miesiecznie to maja ze mnie pewne pieniadze kazdego miesiaca. Poza tym moje rachunki za ten rok oscyluja w granicy 500-700 zl i sa placone kazdego miesiaca bez spoznien. Wiec wydaje mi sie, ze jestem dobrym klientem ERY i powinna zadbac o mnie i raczej powinienem placic mnie a nie wiecej niz uzytkownik telefonu na bez abonamentu z ktorego nie maja pewnego zarobku
![]() |
#9 |
Zlotowicz
![]() |
BD ja też tak myśle, ale wiesz co my przecież mieszkamy w Polsce. My (jako Ci którzy mają abonament) popdisali umowy przeważnie na 2 lata. Tak więc czy chcemy czy musimy przez ten czas placić.
Ja już wiem, jedno pewnie że za ok w marcu gdy będe (lub nie) podpisywał umowe to zarządam jakiś zniżek itd. W tym roku tak zrobiłem i narazie jest w miare ok, ale moglobybyc lepiej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Epol ja za przejscie dostalem upust w wysokoci 50% od abonentu w wybranej taryfie przez rok czasu. Nastepnie zwiekszylem taryfe na 255 zl i miesiecznie place 500-700 zl rachunku. Z samego abonamentu maja ze mnie 255x12~3000 zl. Z tytulu dodatkowych rozmow maja jeszcze 3000-5000 rocznie.
Ciekawostka: W VIP 240 - abonament miesieczny 240 zl) 1 minuta kosztuje 88 gr brutto a sms 29 gr brutto. W VIP 500 - abonament miesieczny 402 zl) 1 minuta kosztuje 73 gr brutto a sms 29 gr brutto. Wiec po co placic abonament skoro bez niego mam lepiej niz obecnie. W kazdym razie poczekam jeszcze kilka dni zobaczymy jak sie beda ludzie wypowiadc o nowym popie. Zobaczymy co na to odpowie PLUS i wtedy sie zdecyduje. Andrzej dokładnie - sam kupisz telefon i bedziesz wolnym czlowiekiem. Jak za 3 miesiace pojawi sie lepsza oferta np w Plus to sie przesiadziesz. Zwlaszcza, ze nowe prawo telekomunikacyjne (powinno byc juz "na dniach") zapewnia Ci mozliwosc przejscia z numerem do innego operatora. Innymi slowy ja ze swoim numerem z Era moge isc do PLUSA czy IDEA i ERA nie bedzie mogla nic zrobic a PLUS i IDEA beda musieli mnie przyjac.
![]() |
#11 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() A właśnie - jak to jest w numerami w przypadku podpisywania umowy abonamentowej? Można sobie samemu wybrać numer? Ewentualnie z jakiejś puli dostępnych?
![]() |
![]() |
#13 | |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
PLUS 609 xxx xxx Era 602 xxx xxx Rozni sie tylko 1 cyfra ![]() MaciejT Ja mysle ze to nie bedzie platne. Zapewne ustawa zabroni pobierania oplat operatorowi ktory jest pierwotnym wlascicielem numeru w przypadku gdy klient odejdzie z numerem do innego operatora. Natomiast wszyscy operatorzy beda starali sie sciagnac klientow od innych min oferujac darmowe "hostingi" dla ich numerow telefonow. Obawiam sie za to inne rzeczy. Mysle ze wszyscy operatorzy dodaja zmiany do cyrografow ograniczajace przejscia z numerem albo pojawia sie nowe formy cyrografow. Ja dodatkowo czekam az wreszcie abonamentowca przestana wciskac dotowane telefony za 1 zl i kaza normalnie placic za aparat ale w zamian znacznie obniza koszty polaczen.
![]() |
![]() |
#14 | |||
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Cytat:
I jeszcze jedno - jak miałoby wyglądać to przeniesienie numeru? Tak, jak Ty zrobiłeś (w sensie, że zmienił się powiedzmy "prefiks" a reszta została bez zmian), czy w ogóle zostaje cały numer? Cytat:
![]() |
![]() |
#15 | ||
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
|