![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 |
|
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Moge tylko zlozyc podziekowania dla Miska!!!! Za przywrucenie mi dostepu!! Jeszcze raz THX!!
A po 1 SID Nie wiem co zrobiles z Masterem na czacie jak mnie nie bylo czy jak wyszedlem ale to akurat nie jest dla mnie wazne!!! A po 2 SID Juz pisalem ze mam siec na SDI i sa na nim 3 osoby ja moj kumpel (HelpMAN=piatal) i jedna kobietka. Kazdy z nas ma jeszcze radiowke przez ktora sciaga dane a tak wogole SDI sluzy nam do wysylania sygnalu na radio i do przedladania stronek. Witam ponownie mysle ze juz bedziemy troche razem 8)
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
coz - mnie pozostaje tylko zyczyc zeby wybryki twojego 'kumpla' piatalo-helpmana nie robily ci takich tylow jakich narobily ci na forum
i nie sadze zebys dostal banana - bo o naszym odkryciu na czacie z 'wladz' wiedzial tylko majonez a on krokow zadnych nie podjal... - wiec ciagle uwazam ze twoej problemy byly wynikiem tego nieszczesnego :81 w adresie (sam na sobie zrobilem probe - i keidy dopisywalem te :81 tez bylem 'zabanowany'...) niestety musze zauwazc ze helpman NAPRAWDE ci opinie zjechal
|
|
|
|
#33 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Czy rozumiesz w czym rzecz? To jest juz tylko jedna konkluzja, a reszta bedzie wiedziec juz o co chodzi |
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
caly czas mam na niego OKO bo mam podobne zdanie jak SID ze raczej trudno o kilku kolkow tej samej sieci jednak narazie zbignieff ma kredyt zaufania - zobaczymy co bedzie dalej ...
|
|
|
|
#35 |
|
![]() |
Jesli chodzi o mojego bana to akurat mam na to dowod!!
Slowa samego Miska w emailu jesli chcecie moge je w postaci screena zamiescic na forum!! A co do sieci to mozecie sami przyjechac i zobaczyc ze owa siec istnieje!! Z tego co widze strasne z Was niedowiarki
|
|
|
#37 | |
|
![]() |
Cytat:
|
|
|