![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Poza tym odniosłem się do wypowiedzi, która twierdziła, że z taką kartą (a nawet od mojej lepszą i to właśnie posiadającą dx9) nie można zagrać w gry nowsze niż sprzed dwóch lat, co jest po prostu bzdurą wciskaną nam najczęściej przez producentów sprzętu.
![]() |
![]() |
#3 | ||
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() Tak czy siak nie kupie grafy za ~570zl, aby pograc w NFS i tyle. Gram zbyt malo zeby ladowac tyle kasy w grafe. To co mam w zupelnosci mi wystarcza. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Co do najnowszego NFS to była to akurat jedna z niewielu gier, które odinstalowałem ze względu na to, że granie w nią nie było specjalnie przyjemne. W 800 na 600 i wyłączonych refleksach gra godziła płynnie, ale wyglądała.. no w sumie i tak dobrze, a nawet bardzo, ale w porównaniu do 1-24 na 768 i włączonych wszystkich detalach już skromnie, a przy takich ustawieniach już płynność była momentami znacznie ograniczona. Stwierdziłem, że tu rzeczywiście potrzeba mocniejszego sprzętu i odłożyłem grę na moment, kiedy już będę go miał. Nie znaczy to jednak, że gra - i to przyjemna - była niemożliwa. Spokojnie była.
![]() |
![]() |
#5 | |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Saper chodzi idealnie na zintegrowanej S3. ![]() A tak powaznie to nie mógłbym grac w nowe gry na karcie bez DX9.To jest kaleczenie rzemiosła.Wyobrażacie sobie Far Cry na starej karcie?Miałem Radeona 9200 128Mb ale gdy ukazał się FC to za dwa dni miałem 9600Pro.Gra leżała na biurku dwa dni na biurku,nawet nie śmiałem jej instalować.Podobnie będzie z grami z efektami PS3.0.Teraz wszyscy wieszają psy na tej technologi , że nie jest doskonała,że nie widać różnicy a gdy gry zaczną się opierać na PS3.0 to wszyscy zmienią zdanie.Tak samo było z PS2.0. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Precz z internetem
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Pozdro ![]() Ostatnio zmieniany przez Burt : 10.01.2006 o godz. 03:09 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 | |
Guru
Data rejestracji: 28.07.2002
![]() |
Cytat:
A co do HL2 to jest to jeden z wyjątków potwierdzających regułę, że na karcie za 200zł - nowe modele !!! nie chodzi mi o odzyski z drugiej ręki (ti4200, ti4600, R9500, R9700) które są o wiele mocniejsze od takiego np. GF5200 64 czy nawet 128bit i można je kupić po okazyjnych cenach, a tego że są lepsze, to szary użytkownik PC nie jest do końca świadomy :cool:. A tak po za tym to przyjemność grania w grę która w założeniu miała byc wyświetlana w DX9.0c czy nawet 9.0 jest o wiele większa niż na DX8.0/8.1 bo poprostu programiści nie przykładająjuż wagi i staranności aby ich gry wyglądały lepiej pod DX8 i może i chodzą ( niektóre ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#11 | |
Precz z internetem
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Wiadomo,że można grać na starszej karcie w nowe gry,ale nie można twierdzić ,że nie ma różnicy albo ,że jest ona niewielka. Sory za błędy(jóż) ![]() Ostatnio zmieniany przez Burt : 10.01.2006 o godz. 16:02 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Ale nie będę twierdził na siłę, że gra wyglądała wspaniale, bo nie mam porównania z mocniejszymi kartami. Owszem, wyglądała nieźle i nie bardzo widziałem miejsca, w których jakoś specjalnie brakowało efektów (poza jednym - znowu dymieniem - na statku), ale zgadza się, że tutaj też trochę brakowało wydajności. Generalnie wszystko było płynne, ale zdarzały się miejsca z drobnymi przycięciami. Niemniej jednak myślę, że dla osoby, której gra się podoba, nie byłby to żaden problem w jej ukończeniu i czerpaniiu z tego przyjemności. @ Ziomal Co do FEAR-a to nie miałem jeszcze okazji go u siebie sprawdzić, ale jak tylko Pagerus mi go pożyczy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Chciałem zapytać właśnie w tym topicu jak można ustawić tak stery do Radeona 9600,
aby nie zmieniały swojej jaskrawości,gamma'y i kontrastu ,porostu tak aby moje ustawienia zostawały po włoczeniu gry-wyłoczeniu gry. Bo jak wyłocze gre to wtedy pulpit i wszystko się rozjaśnia ,czyli powraca do swojego naturalnego ja chce żeby zostały moje ustawienia na wieki ,wieków jak to zrobić? Pytanie do posiadaczy Radeonów i sterów "Omega"! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|