![]() |
Cytat:
|
cholera, nie jest dobrze, no qrde tu zawsze był Wersal a teraz jakiś rynsztok (( (( no qrde zły jestem bo to moje Forum także.
|
Oj zamkną ten topic, oj zamkną. :D ;)
|
Cytat:
ale kto znowu zaczal i kim jestem jestes naprawde na tyle malo inteligentny ze dalej nie wiesz wiec nie wypowiadaj sie BALWANIE jak z grubej rury chcesz to dzwon!! pogadamy |
Cytat:
KONIEC TEMATU Do moderatarow: Jak on moze to ja tez:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sniffera powiadasz. Można niezłe numery odstawiać dla tych co ich używają. Ale dość z tym.
|
Sorry zapomnialem wlaczyc sniffera 8) Gamon ze mnie musze sie wyspac za dlugo juz czowalem zeby zadnemu forumowiczowi nic sie nie stalo ;) Jutro znow wroce ochraniac ucisnionych 8)
|
Sowy nie sa tym czym sie wydaja. Popatrz dobrze druss on tutaj byl jeszcze przed chwila.
|
Jeżeli chodzi o inwigilację to tak na poważnie nigdy się nie kończy. Zawsze przez cały czas dane są analizowane. A ten ktoś tylko podawał się za kogoś, a w rzeczywistości możliwe że chodzi jeszcze do podstawówki. Więc spokojnie chłopaki. Forum jest bezpieczne.
|
Nie zaowazyliscie moze ze user, ktory byl posadzany o to i owo sie uciszyl, juz dawno sie nigdzie nie wypowiadal, czy to nie dziwne, a poczatek pracy sie zaczal.;)
|
Cytat:
Ale seryjnie, aktualnie jest tylko 2 podejzanych i wraz z innym agentem probojemy rozwiklac ta zagadkowa sprawe. Wszystkie elementy ukladanki lacza sie w jedna calosc. Ja sobie jaj na razie nie robie8-) |
Pojdzie do closetu.
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:03. |