Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dlaczego ja sie ukrywam??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dlaczego-ja-sie-ukrywam-12288/)

HelpMAN 06.11.2002 22:49

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
cholera, nie jest dobrze, no qrde tu zawsze był Wersal a teraz jakiś rynsztok (( (( no qrde zły jestem bo to moje Forum także.
jak mozesz to przemow mu do rozsadku a nie popatrz kto ciagle zaczyna jak ma koles fiola to co ja na to poradze!!

Zetoxa 06.11.2002 22:46

cholera, nie jest dobrze, no qrde tu zawsze był Wersal a teraz jakiś rynsztok (( (( no qrde zły jestem bo to moje Forum także.

TOMMYx 06.11.2002 22:38

Oj zamkną ten topic, oj zamkną. :D ;)

HelpMAN 06.11.2002 22:35

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)

Powiem ci tyle psie na posylki wyd***j stad, kazdy wie kim jestes.
KONIEC TEMATU
Do moderatarow:
Jak on moze to ja tez:)

co moze co moze!!
ale kto znowu zaczal i kim jestem jestes naprawde
na tyle malo inteligentny ze dalej nie wiesz wiec nie
wypowiadaj sie BALWANIE jak z grubej rury chcesz to dzwon!! pogadamy

/||\aster 06.11.2002 22:26

Cytat:

HelpMAN napisa***322;(a)

mylisz sie caly czas cos pisze a ze nie czytasz dokladnie to nie pisza tak jak glupi Aster nie prawdy!!

Powiem ci tyle psie na posylki wyd***j stad, kazdy wie kim jestes.
KONIEC TEMATU
Do moderatarow:
Jak on moze to ja tez:)

HelpMAN 06.11.2002 22:23

Cytat:

Druss napisa***322;(a)
Nie zaowazyliscie moze ze user, ktory byl posadzany o to i owo sie uciszyl, juz dawno sie nigdzie nie wypowiadal, czy to nie dziwne, a poczatek pracy sie zaczal.;)
mylisz sie caly czas cos pisze a ze nie czytasz dokladnie to nie pisza tak jak glupi Aster nie prawdy!!

HelpMAN 06.11.2002 22:22

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
Wy wszyscy jestescie podejrzani:-D .
Ciekawe czy nasz kolega zmienil sobie juz nicka. Na bank teraz bedzie bardziej ostrozny bedzie pisal powoli nie rzucal sie w oczy i KTOREGOS DNIA ZAPUKA DO WAS Z KOLEGAMI (teraz sie macie bac):-D
Yahol - nie pije do ciebie tak to powiedzialem wtedy;)

widze stary ze masz naprawde nie pokolei pod sufitem nie wiem co ci padlo na glowe ale jak mozesz to zejdz ze mnie i teraz powiem ci W** sie bo mam dosc glupiego gadanie jak nie dorosles do tego zeby wypowiadac sie na forum to lepiej nie pisz nic!!

ThanatoS 05.11.2002 00:28

Sniffera powiadasz. Można niezłe numery odstawiać dla tych co ich używają. Ale dość z tym.

Druss 05.11.2002 00:13

Sorry zapomnialem wlaczyc sniffera 8) Gamon ze mnie musze sie wyspac za dlugo juz czowalem zeby zadnemu forumowiczowi nic sie nie stalo ;) Jutro znow wroce ochraniac ucisnionych 8)

/||\aster 05.11.2002 00:11

Sowy nie sa tym czym sie wydaja. Popatrz dobrze druss on tutaj byl jeszcze przed chwila.

ThanatoS 05.11.2002 00:10

Jeżeli chodzi o inwigilację to tak na poważnie nigdy się nie kończy. Zawsze przez cały czas dane są analizowane. A ten ktoś tylko podawał się za kogoś, a w rzeczywistości możliwe że chodzi jeszcze do podstawówki. Więc spokojnie chłopaki. Forum jest bezpieczne.

Druss 05.11.2002 00:05

Nie zaowazyliscie moze ze user, ktory byl posadzany o to i owo sie uciszyl, juz dawno sie nigdzie nie wypowiadal, czy to nie dziwne, a poczatek pracy sie zaczal.;)

/||\aster 05.11.2002 00:04

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

Mam nadzieję flaMaster ;) że nie o mnie mówisz.
Ale muszę Was zmartwić - na mój nos ten topic dostanie w łeb.
Albo ktoś nas zdrowo o......li za robienie sobie podśmiewajek z innych

To nie ty:-D
Ale seryjnie, aktualnie jest tylko 2 podejzanych i wraz z innym agentem probojemy rozwiklac ta zagadkowa sprawe. Wszystkie elementy ukladanki lacza sie w jedna calosc.

Ja sobie jaj na razie nie robie8-)

Druss 05.11.2002 00:03

Pojdzie do closetu.

TOMMYx 05.11.2002 00:02

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

(...)
Ale muszę Was zmartwić - na mój nos ten topic dostanie w łeb.
(...)

Heh, standard, jeden w tą czy w tą :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:03.