![]() |
Cytat:
Ale muszę Was zmartwić - na mój nos ten topic dostanie w łeb. Albo kto¶ nas zdrowo o......li za robienie sobie pod¶miewajek z innych |
Cytat:
|
Cytat:
:-D |
Chłopaki wyluzujcie. Jakby co to zawsze można zwalić cał± winę na biednego ThanatoS'a. Poustawiam tych szpiegów po k±tach na kamczatce:P :-D
|
Cytat:
Jeszcze jedno prowadze sledztwo i sa juz nowi podejzani 8). To nie zart jest dokladnie 2 podejzanych 8) Nic wiecej narazie nie powiem:D |
Cytat:
|
Ostatnie zdanie na ten temat i juz ja sie zamykam.
ON TUTAJ JEST |
Ja tam sie juz na forum publicznym na ten temat wypowiadac nie bede , dlaczego?? Bo wojek BD powiedzial mi ze jestem juz nudny. Tak oskarzyl mnie o to, a ja jestm wesoly chlopak, naprawde, moze kiedys jak nie bede mnie meczyc na uczelni ktoregos dnia wpadne na zlot to zobaczycie jaki wesolek ze mnie. Obrazilem sie strasznie na wojka.
|
Wy wszyscy jestescie podejrzani:-D .
Ciekawe czy nasz kolega zmienil sobie juz nicka. Na bank teraz bedzie bardziej ostrozny bedzie pisal powoli nie rzucal sie w oczy i KTOREGOS DNIA ZAPUKA DO WAS Z KOLEGAMI (teraz sie macie bac):-D Yahol - nie pije do ciebie tak to powiedzialem wtedy;) |
Ten post jest bardzo podejzany, nie sadzisz BD ?? :-D :-D ;)
|
Re: Dlaczego ja sie ukrywam???
Cytat:
Qrde....do mnie pijesz:-D Nie wiem dlaczego mam tayniaka:P :o |
Dlaczego ja sie ukrywam???
Kurde zalaczylem sobie tryb szpiega i nie wiem po co, mysle, ze mi sie od kogos to udzielio:-D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:03. |